Mine Oslo-favoritter : Drinksteder og rooftops

Hei hopp, og nydelig lørdag til alle ♥ Den forrige Oslo-favoritter spalten så ut til å være poppis, så da fortsetter jeg med drinksteder & rooftops! Og siden jeg er i lørdags mood, passer jo det perfekt!

Drinksteder :
Min favoritt : F6 i Frognerveien! Digger stedet, stemningen og drinkene fra Jesper og gutta i baren. Hello – bestill en Moscow Mule, det er de gutta gode på! Her går vi når vi skal gå ut og.

Bar Tjuvholmen : Å sitte ute der i solen og kose seg med vin, Hendrix og “Pornstar” er skikkelig sommerfeeling. Anbefales. Maten og er superbra!

Ling Ling Hakkasan :  Ta noen drinker i baren! Stemningen er veldig kul, musikken og! Etterhvert skal det åpne takterrasse her og, gleder meg!

Asia : I tillegg til god mat, har de gode drinker og. “Lady Boi” er min favoritt.

SudØst : Sitt ute i solen, og velg deilige drinker fra menyen. Her er de flinke!

Er så hyggelig nå som været er så fint i Oslo, og temperaturen stiger! Være ute med jentene, ta en helaften med middag først og deretter drinks enten på bakkeplan eller på en takterrasse er utrolig koselig. Så kan man også ta lunsj på dagtid og drinker etterpå bare for å få en litt annerledes lørdag. Alt er kos uansett nå som været er som det er ♥

Rooftops :
TAKET – min favoritt! Ligger på taket av Steen & Strøm. Her skjer det alltid mye gøy, både dags-party og kvelds-party og det er superkult. Blant annet her jeg feiret bursdagen min, og nå skal vi feire 17 mai der også. Takterrassen åpnet for noen helger siden så hit skal jeg mye fremover. Elsk på stedet!

The Thief – superkult, chill og perfekt for litt vin eller drinker. Så er jo hotellet i seg selv utrolig kult, og at det ligger på Tjuvholmen gjør det jo enkelt å kombinere med lunsj eller middag andre steder der nede.

Bar Vulkan – magisk på sommeren, og spesielt første lørdag i juni, da er det jo så mye som skjer på Vulkan området generelt! Og jeg elsker jo takterrasser. Her har de også superdeilig mat!

Neste runde kjører jeg favoritt ting å gjøre i fine Oslobyen min ♥ Ønsker dere en fantastisk lørdag!

Tar gjerne i mot tips til drink steder fra dere! KLEM

2 kommentarer
  1. Lene er taket på Steen & strøm oppe for oss vanlige(hihi)? Så vidt meg bekjent er det kun private selskap og happninger som blir holdt der

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg