Middagstips!

Nå ligger vi som noen slakt i sofaen etter en helt himmelsk middag.
Krydret indrefilèt med løk/gulrot stuing, bakt potet med hjemmelaget hvitløkssmør og salat.

Dette trenger du: Indrefilet
Gulrot
Løk
Fløte
Sukker
Salt
Pepper
Potet
Smør
Hvitløk

Salat
Purreløk
Paprika
Mais
Agurk

Dette gjør du:

Pakk inn potetene i aliminiumsfolie, bak dem i ovnen i ca 80 minutter på 225 grader.
Hakk opp hvitløk i små biter, og bland de i smøret – ha oppi salt og pepper.

Skjær opp gulerot og løk i tynne skiver, ha over sukker, salt og pepper – og surr dette på stekepannen. Hell på fløten og smak til med mer krydder om det trengs. Denne stuingen skal ha en søt smak, samtidig som den skal være sterk, mmm – fantastisk godt sammen med kjøtt.

Skjær opp indrefilèten i skiver, og stek dem på pannen. (Ikke for høy varme, og kun få minutter på hver side..)
Husk: Kjøttet blir best om det ligger i romtempratur 1-1,5 t før steking.

Nå er det film og godteri. i morgen skal jeg ha opplæring på de nye Bik Bok jentene mine – det er jo ikke lenge til den butikken åpner, 5 november – jippi!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg