Middag til bursdagsbarnet

SIden lillesøster fyller 20 år idag, må storesøster diske opp. Tenkte jeg skulle stelle i stand bursdagsfest for henne, men pliktoppfyllende som hun er, har hun tatt på seg en nattevakt. Og da, tenkte jeg at jeg skulle lage en herlig bursdagsmiddag til henne istedet. Imorgen derimot, da blir det bursdagsfeiring hjemme hos oss. Gleder meg til å feire henne, endelig er hun gammel nok til å komme inn på 20-års steder hun også – jippi! Nå kan jeg følge med henne med argus øyne, hihi. Neida.. Joda. Må jo se hvordan hun er på sjekker’n, haha.

Uansett, idag disker jeg opp med favorittmaten min : Indrefileet. Det har rett og slett blitt en slags fredagsmiddag, kan ikke huske en fredag da vi ikke spiste indrefileet, det er så fantastisk godt. Tilbehør: Gulrot og løkstuing og råstekte poteter.

Du trenger:
Gulrot
Potet
Løk
Salt & Pepper
Sukker
Matfløte
Olje
Indrefilet

Dette gjør du:
Kok potetene i ca 10-15 minutter
Skjær dem opp i båter
Hell litt olje over
Strø over salt og pepper
Stekes i ovnen i ca 20 minutter på 225 grader

Skjær gulrot og løk i terninger
Surres i olje til de er gjennomstekt
Hell over matfløte
Ha i salt, og mye pepper
Ca 1 ts sukker
Kok opp under omrøring.i ca 5 minutter

Skjær indrefileeten i skiver
Krydre med salt og pepper
Stekes på stekepanne i ca 2-3 minutter på hver side, middels varme

Chef Lene.

Lov meg at dere prøver dette da, hjerter. Det er så godt.

Herlig fredagskveld.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg