Md formulations

Det er rett og slett ingen hemmelighet at jeg alltid har vært sløv på hudrutiner. Jeg har vel siden jeg begynte å sminke meg, brukt såpe for å vaske vekk sminken, og brukt hvilken som helst krem/bodylotion til ansiktet. . Og det har jo fungert fint så langt. Men da jeg og Rolf Ivar var på SPA for noen helger siden, tok jeg facial. Og hadde en lang samtale med hudpleieren som tok behandlingen. Fortalte henne da at jeg ikke var noe særlig flink med huden min. Og det ble jo hun selvsagt litt sjokkert over (ooops) så hun gav meg masse gode tips til hvordan jeg kunne ta vare på huden min på best mulig måte .. Jeg har normal hud, men den er litt dehydrert og har behov for enda mer fuktighet. I tillegg ville hudpleieren at jeg skulle blir flink til å bruke både maske og skrubb i ansiktet. Så med én gang jeg kom hjem, sendte jeg mail til Siv Hege hos Coverbrands – og spurte om hun hadde noen gode produkter som kunne passet til min hudtype. Hun satte hudpleieren deres på saken, og for en stund siden fikk jeg tilsendt produkter som jeg skulle teste ut. Hudpleieren hos Coverbrands sier at huden min i tillegg til å være dehydrert også er tørr. Selv om jeg har en normal hudtype. Den beste måten å få huden til og komme mer i balanse når vi går mot en kald vinter er å ha noe som også jobber med underhuden vår. Så hun anbefalte Md formulation serien til meg. Fordi den har god teknologi, gir fukt og næring til dehydrert og tørr hud. For å rense huden : Md formulation sensitiv cleanser – en mild, dyptvirkende såpe- og oljefrie rensemelk spesial tilpasset sensitiv hud. Har en 12% glykolsyreformel og et eget “sensitivkompleks” med helende, beroligende og fuktighetsgivende plateekstrakter. Man trenger ikke Tonoc lotion når man bruker md, da denne rensen i seg selv er svært balanserende med riktig PH verdi.

For å få fukt til huden : Moisture defens antokosidant serum. Denne jobber med underhuden og forsyner dypere hudlag med en vitamininnsprøytning. Denne gjennoppretter og balanserer hudens naturlig fuktighetsbalanse. Antioksidanter beskytter huden. Påføres etter rens, noen dråper.
Næring til huden : Moisturedefens creme.Denne passer for alle, da den regulerer og gir etter behov. Så for dehydrert hud, perfekt. Brukes både morgen og kveld.
Stimulere huden : Md formulatiom face & body scrub, Denne fjerner effektift døde hudceller og stimulerer til økt cellefornyelse. En god peeling gjør også at serumer og produktene ellers får en bedre virkning. Huden blir klarere og denne gjør at huden blir utrolig myk. Rengjør porene ekstremt godt og forbedrer oksygenopptaket til de små blodkappilærene. Denne skal man bruke én gang i uken. Massérer inn i huden i ca 1 min.
Mosjon til huden: Firming treatment masque. Masker er mye mer konsentrert og jobber med hele huden på en annen måte enn hva krem og serum gjør, det å gi huden en aktiv og resultatorientert maske er som å sette huden på et ordentlig treningsøkt. (HOHO) Denne prikker og stikker litt i huden, og det er normalt. Man kan sammenligne det med når man tar en hard treningsøkt, da svir det gjerne litt i musklaturen vår også, så viktig å understreke at dette er normalt. Påføres tynt lag etter peeling 1 x pr uke. 15 min eller lengere. Denne er en maske en vil vil ha i ca 9 mnd! Så denne er drøy. BRA for oss! Hihi.
Md formulation sensitiv cleanser herMoisture defens antokosidant serum herMoisturedefens creme her / Firming treatment masque her / Face & Body Scrub her. I tillegg har Siv Hege ordnet med en rabattkode til dere på alle disse produktene! Og dere får -20 % ved å bruke denne koden ved utsjekk : «8t5ue» Truth serumet fra Ole Henriksen er allerede nedsatt med 15 %, så de 20 % gjelder ikke på den. Nå har jeg testet ut disse en liten uke, men har naturligvis ikke merket noe spesielt forskjell helt enda. Men jeg vet at dette er godt og bra for huden min, og jeg føler meg så ren og fresh etter jeg har brukt de. Tok ansiktsmaske på lørdag, samt skrubb – og når Henriette & Malene kommer hjem fra jobb skal vi klæææsje på oss maske, lage mat og se film! Jentekveld. Imorgen drar jeg til Ålesund, så nå skal jeg straks pakke kofferten. Håper dere setter pris på dette innlegget, og at det kan hjelpe dere litt på vei! Er dere flinke med hudrutiner forresten? Spesiellt viktig nå som kulden biiiiter på huden. (Annonse)
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg