Mat, mat, mat, mat …

Ja, nå har jeg tenkt og blogge om mat.. Rett og slett fordi jeg elsker mat. Er oppvokst med en familie som også er veldig glad i mat, som elsker store middagsselskaper, gourmet mat og desserter i alle varianter. Både mamma og pappa er utrolig flinke på kjøkkenet, så det er vel derfor jeg er så innmari glad i å lage mat selv. Så snapper jeg opp en oppskrift her, og en oppskrift der.. Mmmm, får ikke nok av mat. Min absolutte favoritt er sjømat, reke, krabbe, kreps, scampi osv, herlig!

Uansett, idag var vi og handlet. Vi har en slags rutine på at vi kun handler èn gang i uken, det er det beste etter min mening. Skal man handle hver dag, blir det ufattelig dyrt i lengden. Vi handler for 1000,- fast i uken, og det holder alltid. Da planlegger jeg (som den perfeksjonisten jeg er..) middager til hele uken, så slipper man å tenke mer på det..
Så om du bor alene, sammen med kjæresten eller en venn,  så vil jeg anbefale og handle kun èn gang i uken, man sparer på det – jeg lover.


Ingenting er som å ha kjøleskapet fullt av fristende deilig mat.

Og…..

…Rema 1000 er jo selvfølgelig den beste plassen og handle på.. Hehe.

Men nå skal jeg uansett slutte og jatte om uinteressante (?) ting, og komme til poenget.
Nemlig dagens middag, tenkte jeg skulle være så hyggelig å dele den med dere.

Indrefilet med potetbåter, løkstuing og salat.

Du trenger:

Indrefilet
Potetbåter
Løk
Salt & Pepper
Fløte
Salat, tomat, agurk, purreløk og mais-
Sukker
Olje

Dette gjør du:

1. Sett potetene i ovnen 🙂

2. Lag salat, hell over olje, strø salt, pepper og sukker over.

3. Skjær opp løk, surr løken i pannen til den blir myk, strø over sukker, salt og pepper. Hell så over fløten, la det koke til sausen blir tykk. Smak til med enda mer krydder om nødvendig.

4. Skjær opp indrefileten i små runde skiver, krydre med salt og pepper på begge sider. La kjøttet steke ca 2-3 minutter på hver side.

Tips : Dette er MYE bedre med bakt potet (jeg hadde bare ikke tålmodighet til å bake den idag..)

Enjoy.

-Lene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg