Marbella part two

Jeg lager denne oppdateringen litt som en Marbella guide også, slik at dere får det i samme slengen ♥

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Onsdag dro vi til en ny pool club som heter Naô. Helt nydelig vakkert, nyåpnet, stort og utrolig fresht. Endte opp med å ligge der helt til klokken 20! Så mye koste vi oss ♥

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetBadedrakten er fra Envii.

På kvelden møtte vi opp med noen andre venner, så vi var 8 stykker til sammen. Spiste middag på Babilonia, som er restauranten til utestedet Oliva Valere, som jeg synes var helt amazing. Både middagen og utestedet. I Marbella spiser man middag så sent som i 23 tiden, dermed drar man et annet sted for drinker og ikke på byen før 02 eller faktisk så sent som 04? Haha, da har jo jeg lagt meg for lenge siden hjemme her i Norge i hvertfall ♥ Uansett så gikk vi til Suite i mellomtiden, anbefales det også! Mange bra steder å gå altså!

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetJentene ♥

Torsdag, og siste dag dro vi også på Naô hvor vi ble liggende hele dagen.
Processed with VSCO with a5 presetElsker den nye badedrakten min! Fra Asos.

På kvelden var det duket for middag og drinker på MOSH, hvor vi var dag to og deretter dro vi ut på Suite. Har altså hatt det så gøy! På veien hjem ble flyet forsinket, så vi måtte sitte i cabinen i over 2 timer, og så toppet det seg med at kofferten min forsvant, hehe.. Men fy så godt det var å komme hjem! Alltid godt det ♥ Spesielt når man har en liten baby som heter Levi som venter, logrer og piper når hun ser deg fordi hun er så glad! Espen passet henne hele fredagen da Gard dro til Porsgrunn i bryllup, så Levi koste seg med onkel Espen i bakgården hans på Sankthans Haugen!

Processed with VSCO with a5 presetLast evening in Marbella ♥

Nå skal jeg avgårde for å fylle vipper, deretter trening og masse andre ærender. Til helgen er det duket for Maria og Erik sitt bryllup! Gleder meg utrolig mye ♥

8 kommentarer

Siste innlegg