Mandagmys!

Hei fra mitt og Espen sitt nye “kontor,” hehe.. Vi har funnet oss godt til rette på nye BA3, som ligger i Bygdøy Allé. Tre fantastiske herremenn som har gitt oss dette herlige konseptet som tilbyr både dag, kveld og natt. Elsker det! Helt nydelig atmosfære her, med deilig kaffe, masse kontakter for de som vil jobbe og lade, og jazz. Her har vi vært siden 11 i dag.

Sko fra Bald, jakke fra MagMaLou, bukse fra HM (gammel..)

Helgen har vært superfin! Hadde middag hjemme med denne herlige gjengen. Lagde pulled pork nachos som vanlig! Ha ha.. Men det er en perfekt rett å lage når man er mange. Tar ikke så lang tid heller. Så vi spiste og koste oss med “Ryktet Går” .. Er så morsomt det spillet! Denne gangen spilte vi “After Dark” som er litt vanskeligere.

I går var det tid for søndagsmys hjemme, og besøk av både Renate og Maria. Etterfulgt av kino og “Mordene i Kongo” – den var bra! Elsker å starte søndagene sånn som dette. Kokoskaffe, blad og badekar!Det var ei litta oppdatering fra meg! Nå skal Espen og jeg på trening hvor jeg må følte hans strenge regime…. Gruer meg!

Ha en nydelig start på uken!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg