Lørdagskos : Panang gai med scampi

For noen uker siden, hadde jeg min bestis Helen på besøk. Og mens jeg løpte rundt i hele leiligheten og pakket til Ibiza turen, var hun så snill å lage middag til oss. Det var altså SÅ godt, at jeg måtte spørre henne om ingrediensene og remake it her om dagen. Så utrolig godt altså, dette må dere prøve ♥

Uten navn-46You need :

Scampi, olje
Chili, hvitløk

Marinér scampien i olje, chili og hvitløk. La det stå en liten stund så smaken setter seg.

Uten navn-43Løk
Paprika
Brokkoli
Gulrot
Squash
Kokosmelk
Rød Curry
Smør
Lime
Salt
Sukrin

Uten navn-44Kutt opp grønnsakene og stek de i smør til de blir møre. Når grønnsakene er møre, tar du i scampiblandingen, og deretter heller du over hele boksen med kokosmelk, blander i 2-3 ts rød curry, saften av 1/2 lime, og smak til med salt og sukrin. Blandingen skal være sterk, søt og litt salt. La det stå å putre litt slik smakene er grønnsaker setter seg i sausen, nyt med en iskald corona ♥ (Om du er over 18, hihi..)

Uten navn-45Så er det bare å nyte, håper det smaker ♥ Og takk til min kjære Helen for inspirasjon!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg