Levi

Hils på lille Levi jenta vår ♥
Processed with VSCOcam with t1 presetGleden er større enn vi noensinne hadde forestilt oss. Kjærlighet, lykke, spenning, omsorg, og stolthet beskriver hva vi føler akkurat nå. Denne lille valpen er det beste som har skjedd oss. 2+1=3 ♥ Vi hentet henne rundt klokken 12 i går, hun var den mest sjenerte av de alle. Øynene så uskyldige og søte. Så snill.. Og helt rolig. De andre hoppet rundt, mens lille Levi hun var den roligste av de alle. Oppdretter sa at dette kom til å bli en fantastisk god og snill hund, og det er vi helt enig i.

Uten navn-2
Uten navn-3
Uten navn-5Lille Levi er 8 uker, hun har grønne øyne, som av og til ser blå ut, hun er skikkelig fluffy, myk, og god. Hun har et lite hvitt område på snuten sin, og en pote som er hvitere enn den andre. Hun er så god! Øynene hennes, de bare lyser snillhet og varme. Hun er så tillitsfull! Levi sa ikke et ord når vi tok henne i bilen, hun var så snill! Ingen piping, ingen tissing, bare rolig og veldig veldig kosete. Og så så flink! Hun sier i fra selv når hun må tisse. I bilen ville hun tisse flere ganger, og da merket vi det på henne med én gang. Flink jente! Vi kjørte fra Sandnes til Geilo, og hun var helt fantastisk hele veien. Lille jenta vår ♥ Jeg smelter hver gang jeg ser på henne, måten hun ser på oss på, tasser rundt, er leken, leker seg i snøen, sover, spiser og logrer med den lille halen sin. For en lykke!

I natt sov vi sammen med henne på stuen, vi ville at hun skulle føle seg 100 % trygg. Tok madrassen inn og la oss ved siden av henne, hun sov på gulvet, selv om hun hadde sengen sin ved siden av. Nå gir vi henne godbiter hver gang hun går opp i sengen sin selv, slik hun skjønner at det er hennes plass. Hun sov rolig og fint, og vi var ute 2 ganger med henne, klokken 3 og klokken 7. Føler vi leser henne lett allerede! Tenk da, nå har hun bare oss to i verden, lille Levi ♥ Hun har så mange som gleder seg til å møte henne, bli kjent med henne, og glad i henne! Men først, skal vi tre bli godt kjent her oppe på Geilo. Gleder oss til hvert sekund med henne.

Skatten vår!
Uten navn-4Levi hilser til alle bloggleserene, og gleder seg til å vise dere sitt søte ansikt og sin gode personlighet litt oftere! xx fra lille L ♥

85 kommentarer

Siste innlegg