Leo Orvik + Elisa Hilton

God morgen alle sammen ♥ For en start på dagen! Dro meg selv opp 0630 for å dra på trening, så nå er jeg ferdig trent, spist og skal ha hjemmekontor før jeg fyker for å tegne garderobe og baderomsinnredning. Aner ikke hva vi skal ha da, men jeg får bare finne på noe lurt mens jeg er det.. Er liksom så mye man skal ta stilling til i ny leilighet, og noen ting kommer i skyggen av andre. Men når jeg først setter meg inn i det når jeg er på tegnetime, så kommer nok inspirasjonen så det suser!


Tenkte kanskje vi skulle starte dagen med en latterkule idag? Det var i hvertfall latterkule for meg og Elisa Hilton i går. En god latter forlenger livet, så jeg anbefaler dere å laste ned “faceswap” appen til 9,- – for det er noe av det morsomste jeg har gjort på en stund. Ha ha ha ♥ Jeg så denne ordentlig for første gang etter vi laget den på bussen hjem fra eventet i går, og tok meg selv i og skrattle på bussen, hihi.

En liten hilsen fra Leo Orvik og Elisa Hilton til mine fine, skjønne lesere!

https://youtu.be/aB_LCee6R7E

Altså, jeg dævver av Espen jeg!!! Han er så sykt komisk med de flettene?? Haha. Og jeg?? Jeg ser ut som en boyband gutt med feile proposjoner, øøø. Hehe.. Anyways – håper dere synes dette var en litt festlig start på dagen. Vi tar ikke oss selv så veldig høytidelig!

LOVE til alle dere ♥

24 kommentarer

Siste innlegg