Lave skuldre

Processed with VSCO with s2 presetBergen, du Bergen – er du sånn en favoritt? Det er en befrielse og komme hit. Sjø, utsikt, skog, stillhet. Stor kontrast til bylivet i Oslo, og dette trenger vi virkelig for å fylle på energi og lade batteriene. Helt magisk! Og så er vi ikke her så ofte heller, så da setter vi ekstra stor pris på det. Helt fantastisk å se hvordan Levi trives også! Hun er så glad ♥ Hun og Poco er blitt venner, og det er så kjekt å se – snuser rundt på hverandre og koser seg – gullene våre!

Idag har det store gullet mitt bursdag! Gratulerer med dagen din kjære Gard, jeg elsker deg! Han skal feires hele helgen, og i går startet jeg og gjøre stas på han ved å lage pre-birthday dinner! Krabbeklør til forrett, og blåskjell-suppe til hovedrett, med en flaske Prosecco til selvsagt. Idag fikk han kaffe og frokost på sengen, og banan-pannekaker med kesam og jordbær til lunsj, og selvsagt gaver ♥ I år har han fått oppgradert garderoben sin, det var nemlig det han ønsket seg – og jeg elsker å handle klær til han. Han fikk en blå dress, en awesome skjorte fra Tom Wood, hvit med blåe W’er på, en jeans fra Neuw som både han og jeg elsker, en olivengrønn chinos, en olivengrønn t-shirt og adidas sneakers. Så fornøyd han! Senere idag kommer familien ut hit, da skal vi ha bursdags lunsj, og i kveld skal vi to spise på restauranten her nede, Cornelius. Levi skal være hos farmor Kari! Imorgen skal vi feire han med champagne lunsj på Theatro i byen med masse venner. Vi gleder oss!

Tenkte jeg skulle dele blåskjell-suppen med dere, supergod å lage i helgen om dere har lyst på sjømat ♥

Processed with VSCO with s2 presetTil 2 pers

Olje til steking
1 kg blåskjell
1 gulrot
2 fedd hvitløk
2 sjalottløk
2 vårløk
1 chili
En neve friske urter,
f.eks bladpersille
3 dl hvitvin
2 dl fløte
Salt & pepper

Kutt alle grønnsaker, stek disse i en gryte til de blir møre i litt olje.

Processed with VSCO with s2 presetMens disse stekes, skrubb skjellene og kast de som ikke vil lukke seg når du kakker i de. Når grønnsaken er møre, hell over hvitvinen og ha i blåskjellene. Ha på lokk, og la dette småkoke i 4 minutter. Ta ut blåskjellene og kast de som er lukket. Ha de ferdige blåskjellene et sted hvor de holder seg varme. Ha fløte, salt & pepper, og urter i grønnsakene og hvitvinen, og smak til. La det småkoke, før du serverer med blåskjell og gjerne brød, eller hjemmelagede knekkebrød til ♥

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetNYT ♥

Ønsker dere alle en riktig god helg!

8 kommentarer
    1. Nå som hunden deres begynner å bli såpass stor, hadde det ikke vært greit å venne hun til å være litt alene. Kjedelig hvis dere alltid må ha andre til å passe hvis dere skal vekk.
      Kos dere på restaurant i kveld. God helg 😉

      1. Hun er ok vant til å være alene hun. Men ikke vits det når mammaen til Gard er her akkurat, det blir litt bakvendt 😀 Å jage moren vekk fra øya fordi Levi skal være alene 😀

    2. Herreguuuud…. Hvordan har du råd til alt dette? Fy søren, ble litt misunnelig nå.. hehe. Gard er sååå heldig som har deg som skjemmer han bort 😀

    3. Hei! Jeg har ikke hvitvin tilgjengelig for øyeblikket, men fikk så sykt lyst på denne suppen! Tror du jeg bare kan bytte ut hvitvinen med vann? Blir jo selvsagt ikke sammen smaken, men 🙂

      1. Hei du! Hmm, njaa det vet jeg ikke helt.. Da hadde jeg villet bruke mer fiskefond eller kraft! 🙂 <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg