Koselige dager hos mamma

God morgen ♥ Vi har spist en ufattelig deilig julefrokost som mamma har stelt i stand, har fått så mye god mat siden vi kom hit. Juleribbe med tilbehør, og iskake til dessert igår, heldige oss. Mamma er så søt, hun hadde lagt frem hånduker og vaskekluter til meg og Gard på soverommet, lilla til meg, og turkis til han, i tillegg til sjokolade på puten og pysjamas til meg, hihih. Føles som at vi er på en liten mini hotellferie. Snille mamsen! Det første jeg alltid gjør når jeg kommer inn dørene her (bortsett fra å klemme ihjel mamma og bror) er å finne frem babyalbumene mine, det er alltid like koselig. Mimre, mimre . . Nå har vi koselig morgenstund her med muffins, mandariner, julekaker og ski på tv. Planen er jo at vi skal på Moldebadet idag, så vi gleder oss masse til det.  Her er litt bilder fra igår og idag ♥
Meg som liten jente, som dere ser hadde jeg poseringen inne allerede som 1-åring. Heheh, refererer til hånden . . 
Åå, elsker dette albumet, mamma laget det da jeg var baby. Er så gøy å se tilbake på når man var liten. På det øverste bildet er jeg 2 1/2 år, og det rare er at jeg husker det der SÅ godt. Merkelig at man kan huske noe fra man var så ung? Sovnet med potetgullposen jeg da ♥
Mamma laget så god juleribbe igår, svoren ble perfekt! Mm, som vi koste oss igår. Avsluttet kvelden med en episode med Broen på sengen. Anbefales, det er så utrolig bra!


Godguttene mine!


Meg og mammaen min ♥
Trøttetrynet med te’en sin tidligere idag, i mamma sin alt for deilige morgenkåpe. En sånn har jeg ønsket meg til jul, så myk og god.
Deilig frokost! Nå har vi det så godt, ordentlig bortskjemte!  Har dere kommet dere hjem til familiene deres? Og HVOR er snøen? Ser det er meldt regn til julaften . . 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg