Katy Perry

Kvelden, konserten, og opplegget rundt alt i går var bare helt supert! Først startet vi kvelden på Model Day Studio, hvor vi ble stylet og sminket, før vi dro videre i svarte Uberbiler til Telenor Arena. Der hadde vi egen stor losje som blomsterpikene hadde vært og ordnet til for oss, det var utrolig god stemning! Mat, drikke og konsert. Konserten var såå bra! Kvelden ble avsluttet på Monkey Bar, og det var utrolig morsomt ♥

Tusen takk til So Bazaar for en magisk kveld. Ta gjerne en titt på profilen min hos So bazaar her.

Uten navn-17Uten navn-21 Uten navn-22 Uten navn-23 Uten navn-24Uten navn-25Uten navn-19Uten navn-18Uten navn-20
Idag får jeg besøk av venninnen min Lise, Gard er i Kristiansand i helgen, så da blir det jentehelg på oss ♥ Ikveld skal vi være sammen med en annen venninne fra Kristiansund og min kjære Maria, skikkelig helaften ikveld! Vi skrives imorgen. Nyt helgen!

12 kommentarer
  1. Aå smashing dere var hele gjengen <3 🙂 Skulle gjerne vært med å bidra på Pop-Up’en i dag, men måtte opereres, så dagen ble tilbrakt på sofaen i stedenfor. Ha en fin lørdag videre!

  2. Hei! Takk for en kjempefin pop-up! De supergode kokos-sjokolade-snacksene, hvem var det som hadde laget dem, og har hun eventuelt en blogg?:) Eller så hadde en oppskrift på de vært supert, de var veldig gode!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg