Jeans, jeans, jeans


L O V E this ♥

Brr – været ute er så høst. Vil ikke ha høst heeelt enda. Men likevel så gleder jeg meg selvsagt, ihvertfall til høstklærne! Ble veldig inspirtert da jeg var innom Zara og Bik Bok idag, mine to absolutt favorittbutikker ♥ Ble med hjem strikk, to flanellskjorter med ruter, en deilig lysgrå joggedress, ordentlig koselige høstklær. Man må jo bare glede seg litt da, likevel ♥ Det er forresten veldig stas å se seg selv rundt om i Bik Bok butikkene, hihi- blir nesten litt småflau. Men veldig, veldig inspirert av de bildene vi tok- og det resulterte i en boyfriendbukse, helt samme som den Angelica hadde på seg på bildene, synes den er så kul jeg! Men vet om mange som hater sånne bukser, ihvertfall den litt eldre generasjon, og kaaanskje noen av guttene? Hva synes dere? You like, eller ikke?
Singlet, jeans, skjorte Bik Bok – Heels Zara

 Her er forresten noen andre bilder fra #meandmyneverdenim shooten vi hadde i Stockholm, og som jeg har glemt å vise dere.  
Dette er en av de korteste jeansene de har, og jeg digger det. Lang nok for meg som er kort i beina, også blir den litt sånn ankellengde, love it. Funk heter den ♥
Og et aldri så lite intervju i forbindelse med kampanjen, som dere kan lese om dere vil.  Klem ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg