It’s raining!

Det har regnet i ett sett siden i natt! Våknet og trodde det va full orkan ute, heldigvis var det bare regn. Men fysj, typisk at det skal regne så kraftig nest siste dagen vår.. I går var det også overskyet, og jeg vil jo sole meg mest mulig! 

Som sagt så er vi på nest siste dag her i Mexico, og trist er det.. Buhu. Vi reiser i morgen i 4 tiden lokal tid, og er hjemme fredag kveld. Jeg vil ikke hjem! 

I går var vi en liten tur inne i byen, handlet litt.. Jeg fant meg 2 bandeau topper fra Bershka, til 30 kr pr stykk, glede! 
På kvelden var vi som vanlig på show, hihi. I går tok de opp 4 damer, som skulle gjøre forskjellige ting. Jeg klarte å klamre meg fast i Rolf Ivar da tre av de som jobber her kom og skulle dra meg opp. Nå angrer jeg, for det var så morsomt! Det var forskjellige oppgaver de skulle utføre, og vi i publikum holdt på å le oss ihjel.. Hehe, ler enda jeg. Entertainment. Love it. 

Nå skal vi få i oss en herlig frokost med egg, bacon, pannekaker, muffins.. Mmmm, sulten i magen min kjenner jeg. Så får vi bare sitte og vente på at solen forhåpentligvis titter frem.. Selv om det ser dårlig ut, buhu!


Fikk litt sol i går, tidlig på dagen.


Mango Daiquri. Mmm.. 

Ha en super dag skjønninger. 


Bandeau fra Bershka, elsker fargen!

Snakkes.

-Lene 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg