Instashots 2014

Jeg er så glad i instagram jeg, helt storfan! Er faktisk nesten aldri på facebook lengre, det er jo bare kjedelig i forhold. Det finnes så mange inspirerende instagramkontoer der ute, kan fort bli sittende å trykke seg inn på alle mulige kontoer når man først begynner. Noen som kjenner seg igjen? Jeg håper dere følger meg på instagram, jeg føler selv jeg er ganske flink å oppdatere der inne. Så om dere ikke hører noe fra meg her, er det veldig godt mulig jeg har gitt lyd fra meg der inne. Prøver så godt jeg kan fra 1-3 ganger om dagen, spørs hvor inspirert og kreativ jeg føler meg. Håper uansett dere vil følge, om dere ikke gjør det : @leneorvik ♥ Her er mine favoritt instashots fra 2014 så langt. Som inneholder både hverdagsliv og mote // 1. Verdens søteste iphonecover fra Marc By Marc Jacobs. 2. En sneakpeek på antrekket til Vixen Awards. 3. Mine elskbare nye ACNE sko. 4. Nye freshe negler fra SANDM. 5. Antrekk fra mitt point of view. 6. Togtur fra Geilo-Oslo. 7. Selfie i deilige vårfarger. 8. Favorittvesken fra Alexander Wang kombinert med fauxfur, jeans og cardigan fra ACNE. 9. N Y D E L I G E roser fra min kjære. 10. Deilig frokost. 11. Ut-på-tur-selfie. 12. Frokost på sengen til min kjære. 13. …. SELFIE? Heheh.. 14. Peiskos. 15. Ny hårfarge. 16. Treningsselfie ♥ Det er ikke ofte jeg legger ut videoer. Rett og slett fordi jeg synes det er litt småflaut. Men her er en av meg og FINESTE lille Poco som bjeffer som en gal. Haha. Her var vi på Geilo nyttårsuken!

Var han ikke fin med genseren sin? Og snø på snuten? Hihi. Det morsomste med denne videoen er.. Rett etter den slutter, trynet jeg så SYYYYKT!! Første jeg sa til Gard var : Håper du fikk DET på film. Men beklageligvis gikk videotiden akkurat ut. HAHA, det hadde vært så morsomt om dere hadde fått sett det. 

Ikveld skal vi lage hjemmelaget grønnsaksuppe og nybakte knekkebrød. Legger ut oppskriften på suppen ikveld om jeg rekker- visst ikke kommer den imorgen tidlig. Den er så god! Perfekt nå som været er så kaldt og grått. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg