Inspiration : Outfits

Annonselenker Jeg husker dere satte sånn pris på sist jeg laget favorittantrekk som jeg satte sammen, hvor dere kunne finne inspirasjon- i tillegg fikk jeg beskjed om og gjøre dette oftere. Her kommer en ny runde, med herlige plagg fra Nelly ♥

For ikke lenge siden, laget jeg jo en partyguide til jul/nyttår- men nå har det jo kommet inn så utrolig mange nye fine kjoler, hver gang jeg klikker inn der- er det noe nytt og fresht. Dere må ta en titt – her. ♥ Klassisk // Jeg bare ELSKER dette antrekket, så klassisk, rent og pent- og utrolig fint. Kan brukes til hverdags- og til fest med høye hæler og litt ekstra sminke!
Bluse / Veske / Smykke / “Brede” ringer / Jakke / Sko / “Tynnere” ringer / Skinntights ♥ Party // Altså DEN kjolen der, den er så RÅ! Se ryggen?! Jeg så den igår, og skyndtet meg å klikke den hjem. Det er noe med meg og åpen rygg på kjoler altså.. Nydelig! Kombineres med minimalistiske detaljer, og en nydelig fuskepels.


Kjole / Pumps / Fuskepels / Clutch / Ring / Neglelakk / Ringer / Smykke

♥ Søtt // Med strutteskjørt og genser med skrift får man en søt og uskyldig look. Det hele kan toppes med en bandana, finner du ikke det- kan du bruke et sjal å knyte rundt. 

Genser / Sko / Veske / Smykke / Skjørt / Fuskepels ♥ Påkledd ut i kulden-antrekk // Ingenting er bedre enn å pakke seg inn med varme, gode klær nå som vinteren er her. 

Teddyjakke / Uggs / Lue / Votter / Kosegenser / Kosebukse / Skjerf Håper dere ser noe dere liker? Mitt absolutt favorittantrekk er det nederste ♥ G O D  H E L G !!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg