Innbakt kylling

Inspirasjon fra pappa som lagde det samme, bare med laks – nydelig godt. Men siden Rolf Ivar ikke tåler fisk, byttet jeg laksen ut med kylling.

Du trenger:

Kyllingfileter
Smør
Salt
Pepper
Løk
Paprika

Poteter
Bernaisesaus (Jeg bruker kun den fra knorr, den er best)

Dette gjør du:

Krydre filetene godt med salt og pepper, smelt smøret i pannen (jeg bruker mye smør, mmm..) Stek filetene noen minutter på hver side. Skjær opp grønnsakene i strimler. Legg kyllingfiletene hver for seg i aliminuimsfolie og legg grønnsakene oppå. Pakk igjen folien, og legg foliene i en ildfastform. Stekes på 225 grader i ca 20-30 minutter, og du får verdens mest saftige resultat. Namnamnam. Saften fra grønnsakene er bare helt nydelig.

Skjær potetene i skiver, og salt dem godt. Stek dem i stekepannen med smør til de blir lett brune, stek dem så i ovnen sammen med kyllingen.

Server med bernaisesause til. Vi bruker også salt potetgull til, det har jeg lært av pappa, hehe. Det er så godt! 

Lykke til!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg