Inspirasjon fra pappa som lagde det samme, bare med laks – nydelig godt. Men siden Rolf Ivar ikke tåler fisk, byttet jeg laksen ut med kylling.
Du trenger:
Kyllingfileter
Smør
Salt
Pepper
Løk
Paprika
Poteter
Bernaisesaus (Jeg bruker kun den fra knorr, den er best)
Dette gjør du:
Krydre filetene godt med salt og pepper, smelt smøret i pannen (jeg bruker mye smør, mmm..) Stek filetene noen minutter på hver side. Skjær opp grønnsakene i strimler. Legg kyllingfiletene hver for seg i aliminuimsfolie og legg grønnsakene oppå. Pakk igjen folien, og legg foliene i en ildfastform. Stekes på 225 grader i ca 20-30 minutter, og du får verdens mest saftige resultat. Namnamnam. Saften fra grønnsakene er bare helt nydelig.
Skjær potetene i skiver, og salt dem godt. Stek dem i stekepannen med smør til de blir lett brune, stek dem så i ovnen sammen med kyllingen.
Server med bernaisesause til. Vi bruker også salt potetgull til, det har jeg lært av pappa, hehe. Det er så godt!
Lykke til!