Hva lurer du på?

♥ Hei! Nå er det jaggu lenge siden vi har gjort en runde hvor dere kan stille spørsmål om det dere lurer på. Det synes jeg vi skal gjøre! Om det er ting dere vil jeg skal vise (som ikke er for avansert og tar for langt tid) så gjør jeg gjerne det også! Tenkte å svare på spørsmål via vlog, så skyt løs! ♥

Elsker denne kjolen! Og vesken ikke minst.

Gleder meg til å svare dere på spørsmål igjen!

59 kommentarer
  1. Har du noen triks du bruker for å ikke havne i fella der du «sammenligner» deg med «alle andre? Virker ikke som du havner i den..

  2. Du er så fin Lene!
   Lurer på hvordan det går med deg for tiden, og hvilke planer du har fremover? Du har vært mer åpen om ting tidligere, men synes det har vært mindre om «deg og ditt» i det siste. Håper alt er bra du inspirerer og blir alltid glad når det er nytt innlegg på bloggen ha en flott dag videre!

  3. Hvordan har du det om dagen? Syns jeg skimtet en flamme for litt siden, stemmer det? Trives du i leiligheten? Hva slags kortsiktige mål har du for tiden fremover? (tenker personlig, karriere, familie, venner osv.)

  4. Hei!

   Egentlig pleier jeg ikke lese bloggen din lengre men var tilfeldigvis innom i dag. Jeg er en jente på 27 år som begynte å lese bloggen din da jeg gikk på vgs og du bodde i Ålesund, men for 1-2 år siden sluttet jeg dessverre å følge deg lengre. Før skrev du mye mer personlig og ting var ikke hele tiden så sminket og ikke minst redigert.. Synes det er synd at det har blitt sånn, det er hele tiden så “perfekt” med designerklær, sminke on point, vippeextensions, fillers, ekstremt redigerte bilder etc.. Forstår at du vil ha en mer “profesjonell” look på bloggen, at du tjener mye mer nå og at ting utvikler seg men jeg lurte på om du kunne snakke litt rundt dette. Spesielt med tanke på unge jenter, de har jo ikke sjans til å for eksempel å kjøpe veskene, klærne osv som du har.

   Hilsen en tidligere trofast leser/følger.

   1. Føler akkurat det samme! Jeg har også fulgt deg i flere år, men merker at jeg sjeldnere og sjeldnere klikker meg innpå bloggen din, rett og slett fordi… det sjeldent er noe nytt? Det er stort sett reiser jeg ikke har råd til og kjoler, vesker og sko jeg bare kan drømme om, og ellers korte enkle innlegg om en ny interiør-gjenstand. Du er en så sprudlende og fin person Lene, skulle så ønske du fikk mer frem av hvem du er som person, litt mer personlig! Generelt bare mer interessante innlegg, mer personlig tekst, og kanskje også flere bilder som er mer ‘in the moment’? Skjønner at bildene må ha en viss kvalitet, altså, men nå føles alle så veldig oppstilte og perfekte, og det gjør kanskje bloggen litt upersonlig? Dette er bare min mening altså, men jeg håper bloggen kommer mer tilbake til sånn den var før, for da elsket jeg den!:-)

  5. Hei
   Jeg lurer på om du kort kan forklare hvordan du får så bra volum på håret ditt?
   Hvilke planer har du for sommeren?
   Også lurer jeg på om du vil fortelle litt om hvordan det går med kjærlighetslivet for tiden?❤️

  6. Hei Lene.
   Kjæresten og jeg holder på å planlegge Barcelona-tur i skrivende stund. Vi har aldri vært der før, men det har jo du! Hvilke hotell kan du anbefale? Vi vil gjerne bo sentralt.. Håper du kan svare så fort som mulig 🙂
   God helg!

  7. ååå gøy 😀

   1) Jeg skal snart flytte i ny leilighet og digger interiør stilen din! Har du noen generelle tips på hva man bør tenke på når man skal innrede eller hva man bør gå for?
   og hvor finner du mest interiør inspirasjon og tips? Hvilke butikker for interiør er de beste?

   2) Kan du lage en v-logg hvor du viser dine siste mote-innkjøp. Du hadde det for noen måneder siden å det likte jeg veldig godt. Og har du noen sommer favoritter for årets sesong?

   Stor klem <3

  8. Jeg lurer på hvorfor du ikke gjør jobben din skikkelig og merker reklame rett? Jeg som bloggleser vil vite hva som er reklame og ikke. Er det så vanskelig å gjøre jobben sin riktig? Denne kjolen er vel sponset og reisen du er på nå. Kan ikke se at du har merket på snap eller i dette innlegget.

  9. Hei Lene 🙂
   Har lyst å kjøpe den hvite kjolen du har fra Bymalina, men kjolen ser litt lang ut på modellen på siden deres selv om hun er 175. Det står også at den er ca 90 cm lang, som rekker meg ned til knærne. Den ser ikke så lang ut på deg. Opplever du at den er kortere i virkeligheten enn på modellen deres? Vil at den skal gå over knærne nemlig.

   Klem :*

   1. Hei, den er ikke så lang 🙂 Går til midt på lårene 🙂 Jeg bruker også belte i livet på den og da blir den jo automatisk enda litt kortere 🙂 Klem

  10. Ærligt spørgsmål og ikke ment som kritik – er du træt af at blogge og hvis du fik muligheden for drømmejobbet, ville du slutte og blogge?
   Det seneste året virket det som om, du ikke har lyst til at blogge. Færre og færre indlæg, ikke så nye hverdagsblog, men annonser, mode, rejser etc 🙂

  11. 1. Har du fått kjæreste? Hvordan går det med dere?

   2. Tror du at du vil ha hund igjen engang i fremtiden? Sånn når liver «roer» seg litt?

   3. Dersom du fikk spm om å bli med i bloggerne, hadde du svart ja?

   4. Er du lykkelig? Hva gjør deg mest lykkelig?

   5. Har du søtsug? Hvordan ungår du snop og godis i hverdagen?

  12. Hvordan er det å være med på ulike type eventer eller turer? Feks. med Nelly? Det ser helt sykt gøy ut. Er det noen pros and cons liksom? Hva tenker du om ulike ting man skal reklamere for, foretrekker du noe fremfor noe annet?

  13. Er du ferdig med leiligheten eller har du noen nye, større prosjekter på den?

   Noe du angrer på som du har gjort i leiligheten din eller du kunne gjort annerledes nå?

  14. 1. Har du hatt kjærlighetssorg før?
   2. Er du singel nå eller har du noen i kikkerten?
   3. Hvilken matrett er din absolutte nr.1 favoritt?
   4. Ditt favoritt design merke?
   5. Hvor har du kjøpt alle møblene dine fra?

  15. Tror du at du i fremtiden vil være mer reservert vedr fremtidige forhold, altså kjærester. Eventuelt hvorfor?

  16. 1. Hvor tror du du hadde vært i livet nå hvis du ikke hadde blogget?
   2. Har du planer om å dra på slottsfjellfestivalen i år, eller Tønsberg i løpet av sommeren?
   3. Elsker klesstilen din, men er mye som er merkeklær som fort blir for dyrt for mange. Vet at du kjøper en del på butikker som Zara osv.. men det er som regel enkle plagg og ikke de spesielle som gjør stilen din perfekt. Kunne du laget et innlegg om klær på budsjett?

   Elsker bloggen din og synes absolutt ikke den er for pyntet på! Stå på

  17. Ønsker du deg barn? Hvilket tidsperspektiv ser du for deg på det, hvis ja?
   Tok det lang tid før du var komfortabel med å leve av å legge ut tekst og bilder fra hverdagen din?

  18. Hei! Jeg lurer på hva (hvis noe) du gjør for å leve bærekraftig? Er du opptatt av å ta miljøvennlige valg? Jeg synes det er så fint når mennesker som når ut til så mange er med på å engasjere. Tusen takk for at du fortsatt deler så mye med oss, å lese bloggen din er noe jeg setter pris på og ser frem til hver dag mellom slagene på skolebenken. Klem fra meg.

  19. Hei 🙂 synes du har så fin brunfarge heletiden så da lurer jeg på om det er spraytan du tar? og evt hvor ofte. Jeg tror ikke på disse reklamene om betakaroten.. 😉

  20. Er kanskje litt rart å spørre under dette innlegget, men det gule skjørtet du hadde på deg på insta story når du var på tur med Nelly – hvor er det fra? Kjempe lekkert.

  21. Yeey, elsker spm runder <3
   – Har du noen gang blitt spurt om å være med i bloggerne? Hadde du takket ja? Hadde vært så gøy å se deg der, hihi
   – Hvordan håper du livet ser ut om 3 år?
   – Hvilken oppnåelse er du mest stolt av i livet ditt?
   – Jeg elsker virkelig energien og positiviteten din, hva er hemmeligheten til å holde på denne livsgleden? 🙂

  22. Dette er ikke ment som kritikk, for jeg liker å følge deg og det du gjør. Men; hvordan har du tenkt å møte fremtiden som blogger, når det bare blir mindre og mindre oppdateringer, for det meste samme instagram bilder på bloggen din, du reiser her og der hele tiden (og da skal du ha fri), samtidig som du tar “fri” hver helg? Svar på kommentarer kommer sjeldent, og i så fall veldig sent.. Jeg føler vi mister mer og mer kontakten med deg, og lurer bare på om du har noen tanker rundt dette selv? Føler du deg fornøyd med det “nivået” du ligger på nå? 🙂

  23. Hei Lene! Først og fremst elsker jeg hvor mye du inspirerer og gleden du ser ut til å spre rundt deg, stå på!!
   Jeg lurer på hva du jobbet med før bloggen din ble så stor, og hvordan du fikk bloggen «up and going»? Har du noen gang studert? Og hvordan er det å jobbe for/med Elle?
   Stor klem fra fast leser

  24. Hei Lene.
   Kan du begynne å blogge mer om klær, sminke, hverdag og mat ?
   Ønsker også mere Vlogs:D
   Ha en fin dag!

  25. 1. Hva er din største drøm?
   2, Hvilke prestasjon/prestasjoner gjennom livet er du mest stolt av?
   3. Hva er din favorittby/sted og hvorfor?
   4. Hvordan tror du livet ditt hadde sett ut dersom du ikke hadde flyttet fra Midsund?
   5. Hvordan opplever du deg selv som kjæreste? (Er du alltid like snill og «easygoing» med en evt kjæreste som du virker som person?)

   PS: digger deg og bloggen din, men kunne gjerne ønske den var litt mer personlig som tidligere 🙂

   Klem Lene

  26. Hva spiser du i løpet av en dag? Du ser veldig definert og veltrent ut!
   Kan du lage vlog med sommerplagg? Evt vise noen favoritter?
   Hvor drømmer du om å reise neste gang? 🙂

  27. Hvor ble det av innlegget du skulle lage om hva lykke betød for oss, leserne dine? Jeg var blant dem som sendte inn et bilde.

   1. Hei! Jeg svarer deg på dette her, det var rett og slett ikke nok bilder fra leserne til å lage innlegg da jeg fikk veldig få 🙁 <3 Men setter veldig pris på at du delte 🙂 Og helt enig med deg i at smoothie-bowl til å starte dagen med er LYKKE følelse 🙂 Stor klem!

    1. Tusen takk for svar, Lene! Det er forståelig. Trist, men håper du tar med oss på noe lignende ved en senere anledning for det er så engasjerende og inspirerende. Ja, smoothiebowl er godt både for smaksløkene og visuelt, så det er en favoritt hos meg 🙂 Ha en fin dag, Lene! Klemmer tilbake 🙂

     1. Jaaa – absolutt!! <3 De bildene og tekstene jeg fikk har jeg jo 🙂 Jeg fant bare aldri helt anledningen til å dele det i og med at det var lite engasjement 🙂 Mm jeg så du hadde granateple i??? Det må jo være sykt digg?? Aldri prøvd før, og jeg elsker smoothie-bowlen 🙂 Ha en nydelig dag! Klem

    2. Ja, granateple smaker godt og ser bra ut oppå smoothien 🙂 Bruker også en del kakaonibs, bipollen, gojibær og hampfrø.Anbefales! I tillegg bruker jeg den acaipureen du anbefalte. Takk, det samme, lag deg en god dag/kveld 🙂

  28. Syns også bloggen din har tapt seg. Blitt litt mer overfladisk. Alt skal være så perfekt og photoshoppa, litt sånn skuespill virker det som? Masse dyre klær (ingenting galt i det egentlig siden du har råd til det)
   Hvor mye drikker du når du er på byen? Som er ofte. Blir du ikke lei?
   Det er liksom reising, klær og festing

  29. Hei 🙂
   Hvilke makeup produkter bruker du nå? Hva er dine all time makeup favoritter ? Hvilke hudprodukter sverger du til? Hårprodukter?

   Skal du ha langt hår igjen ?
   Ville du vært med på bloggerne?
   Hvordan er du så brun?
   Hvordan trener og spiser du nå?
   Hvordan er singel livet?

   Håper du svarer 🙂

  30. Kan du væææære så snill å fortelle hvordan du redigerer bildene dine ? Elsker « filteret» du bruker

  31. hvilket tanker har du om at lesere mener du har endret deg fra du begynte å blogge kontra nå?
   Trives du som singel?

   De siste 2 gangene med spørsmålsrunden har svar på del 2 aldri kommet. Er det fordi du helst ikke ønsker å svare på alle typer spørsmål ?

  32. Hei hei. Jeg lurer på om du vil legge ut litt gode matoppskrifter? Og så liker jeg så godt sånne Best i test 🙂 Hvilke av ulike produkter du synes er best!!! Hadde det vært en ide?

  33. Lurer på hvorfor bloggen din har blitt så overfladisk? Og hvorfor må du alltid bruker filter på snap ?

  34. Litt dumt spørsmål, men la gå. Du hadde en gjennomsiktig, sølvfarget kjole fra zara på deg på en del bilder på insta (idet du klippet håret). Vet du om denne er å få tak i enda, evt navn på modellen? Har fått den på hjernen og klarer ikke å finne noe tilsvarende

   1. Hei Hilde! Den ja, oou det er jo over et år siden jeg kjøpte den nå tror jeg.. Vet ikke hva den heter for den ligger i den ene boden – mulig jeg skal selge den etterhvert, så da får du følge med <3

  35. Jeg lurer på hva du tenker om miljø og det å ha en bærekraftig livsstil? Jeg tenker da for eksempel at du reiser mye (ifølge en fersk artikkel på nrk.no er turisters klimagassutslipp høyere enn antatt), at du totalrenoverer en relativt nyoppusset leilighet og at du tilsynelatende har et høyt forbruk. Er miljø og bærekraft noe du tar hensyn til i det daglige? 🙂

  36. Hvordan gjør du leggene dine “sommerklar”? Barbering/voks/laser? Hva slags lotion og evt. selvbruning bruker du? Syntes at du alltid ser så fresh ut i kjoler!

  37. Føler du det er vanskeligere å blogge nå kontra før med tanke på konkurranse osv?
   Føler bloggen din har blitt mindre lene orvik og mer en slags bildealbum med halvhjertet tekst til.

   Men kan forstå at å blogge kan bli ensformig og derav lite kreativt i lengden.

  38. Hei!!
   Kan du lage flere innlegg med klær? Lurer også på om du har en sinnsykt god bodylotion du anbefaler 🙂

  39. Hei Lene!
   Takk for at du svarte på mitt forrige spørsmål ang. bosted i Barcelona. Har prøvd å lete opp eldre innlegg hos deg, men føler ikke jeg finner det jeg leter etter, haha.
   Hva mener du er must-see i Barcelona? Og har du restaurantanbefalinger? Bør man evt. booke på forhånd? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg