Mmm, nam – idag har jeg laget supergode og sunne rundstykker til frokost. Jeg har ikke spist brødmat på lenge nå, magen min er veeeldig fornøyd – og etter jeg spiste disse har det forsatt ikke vært noe mageproblemer, digg! Fikk oppskriften av min kjære Henriette, og tenkte jeg kunne dele den videre med dere ♥
I dag hadde vi deilig kjøttpålegg på, men i neste runde skal jeg lage hjemmelaget jordbærsyltetøy, åh nam!
1 dl sesamfrø
0,5 dl solsikkekjerner
0,5 dl kruskakli
0,3 dl linfrø
2 dl revet ost
4 egg
1 ss fiberhusk
1 ts salt
1 ts bakepulver
Mal sesamfrø og solsikkekjerner i blender, bland i resten av det tørre. Visp sammen eggene å ha de i røra. Form røra til passe store rundtstykker, bruk gjerne en skje med vann – da er det enklere å forme. Jeg fikk 7 rundtstykker av denne røren. Stekes i 15-20 minutter på 180 grader.
Hei, kan man fryse dem? Og vet du om noen bra klinikker som bleker tenner i Oslo? Klem til deg 🙂
De så skikkelig gode ut! Jeg elsker jo brødmat 🙂http://poppiesandprada.femelle…
Hei, dette har ingen sammenheng med dette innlegget. men fant ikke igjen innlegget hvor jeg mener (?) jeg har sett det.. mener å ha sett at du har en egen veske til polaroid kamera ? hvis det stemmer, hvor har du kjøpt det? 🙂 prøver å finne ett til mitt eget, for det blir så stygt når det ligger i veska sammen med alt annet oppi ..
Kan du legge ut hvordan du trener, øvelser osv? Du ser helt smoking(!) ut ! 😀
Det så godt ut Lene. Jeg har, etter anbefaling fra legen, begynt på fodmap – diett for å finne ut hva magen reagerer på. Er det noe av det samme du Gjør? Har PT’n din snakket om dette?Husker du skrev du skulle legge om kostholdet for å bli bedre, og er nysgjerrig på om oppskriftene dine også er lav fodmap-vennlige.Kjekt å lese avduka blitt mye bedre, jeg er på god vei selv, men er fortsatt i eliminasjonsfasen. Veldig inspirerende med treningsinnlegg forresten, både her og på insta!
Avduka betyr: at du harAutokorrekt:-p
Det så utrolig godt ut! Tusen takk for oppskriften! :-D- http://www.katrineaastorp.blogg.no
Tusen takk for oppskriften! Denne skal prøves!:D