Home when you’re not

Sponset opphold
Processed with VSCOcam with t1 presetHei fine dere ♥ Enda en stressende dag er passert, og vi er allerede godt inni en ny. Mye styr med ny leilighet merker jeg, hehe.. Alt tilspisser seg veldig nå på slutten! Ser ut som vi finner en løsning på gulvet (kanskje) men det må gjøres med garantier, i tilfelle det ikke holder. Viser seg at massen de har lagt er super fuktig enda, noe som alle synes er veldig rart i og med at det har gått 17 dager, og skulle gått 9. Dere aner ikke hvor frustrerte og stresset vi har vært, gjort alt for å finne løsninger som kan gå, og som kan gjøre at vi kan få flyttet inn. I tillegg til dette er det alt mulig annet som må på plass, og en liten voffs på slep, hihi. Levi er heldigvis eksepsjonell i disse dager, så stolt av henne. Hun får i hvertfall hilst på nye folk og vært på nye steder, og heldigvis hvilt nok mellom slagene.

Siden tirsdag har vi vært så utrolig heldig å bo på fantastiske Frogner House.
Processed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetDet er som et hotell, bare bedre. Det er leiligheter, til superfine priser. Her har man alt man trenger. Stue, kjøkken, eget soverom, walk-in, bad med vaskemaskin, og man bor veldig sentralt. Vi bor på Bislett nå, men de har avdeling på Frogner også! Superkoselig, veldig enkelt og skikkelig trivsel. Vi trives godt her ♥ Veldig takknemlig for at vi får bo her disse dagene. Heldige oss! Vi skal bo her til imorgen, da det var opptatt i helgen pga VM, så nå har vi funnet oss et annet sted i en uke, så får vi krysse fingrene for at vi muligens kan få flytte inn til neste helg!

Processed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetSå fint møblert, og den sofaen der er fantastisk! Sengen er svær og dødsgod med masse puter i! Love it!

Anbefaler varmt å bo her, i stedet for hotell når dere skal ha plass å bo i Oslo. Veldig kjekt med egen stue, litt større plass, og ikke minst kjøkken ♥ Dere kan lese mer om Frogner House her.

LOVE

7 kommentarer
  1. Masse lykke til med det våte gulvet, søteste Lene! Stå på i rettferdighetens navn! Du fortjener det beste.

   1. Hehe, takk 🙂 Ja det skal jeg gjøre 🙂 Må jo selvfølgelig regne med litt “svinn” når man pusser opp, men 🙂 Gleder oss til alt er ferdig <3 KLEM til gode deg!

  2. Hei!
   Liker bloggen din og deg veldig godt:)
   Det eneste er bare at den er liiitt kjedelig å lese om dagen pga mye av det samme. Jeg lurer på om du kan ha noen innlegg om feks antrekktips til vår/sommer, flere videoblogger, første gang innlegg (første gang jeg dro på ferie alene feks) osv når du har tid?

   1. Hei, takk! Er det mye av det samme? Jeg føler at jeg skriver om noe nytt hver eneste dag jeg??:D Hva er det du mener som er det samme? 🙂 Det er litt hektiske tider nå, så er litt begrenset hva jeg får til også 🙂 Videoblogger kommer <3 Samme med vårtips etterhvert! Har ikke fått begynt å forberede meg helt der enda 🙂 Klem

  3. Vi (iallefall jeg) tåler flere bilder av den supersøte hunden Levi… 😀
   Blir glad av å se på den 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg