Home : Detaljer

Nå er vi snart i mål med hjemmet vårt, hurra! Ihvertfall så begynner stuen og ligne på en stue ♥ Vi er så fornøyde med fargevalgene, synes selv det er både lunt og delikat. Føler leiligheten har blitt helt annerledes på noen dager bare.. Etter at vi fikk inn hyllene, bordet, to nye lamper og litt pynteting. Glede! Det er så gøy og komme inn døren med de nye tingene, nærmest jage Gard ut av rommet- pynte og overraske etterpå, også blir han alltid så fornøyd ♥ Her får dere noen smakebiter // (Litt uklare bilder siden begge kameraene mine er tomme for strøm, og jeg har ikke tålmodighet til å vente med og legge ut, hihi . .)
Bokstavene på koppene har dobbeltbetydning. OK og Orvik & Kvale, hihi. Søte små sviblene våres.


Ikke helt ferdig her enda, mangler litt bilder som kommer etterhvert. 


Endelig fikk vi hyllen vår fra Bolia, etter at vi har ventet i typ 8 uker .. Men søren så kul den er! Verdt ventetiden . .


Kjøpte den skjønneste MILK lampen idag også, den passer så fint på tvbenken! Så digg med litt ekstra lys der borte!


Det etterlengtede stuebordet vårt ♥ Jeg ELSKER det. Det er bare FOR kult.


Det begynner å bli. Bare lyst å være hjemme hele tiden jeg nå, trives så godt!  Det som er så morsomt, er jo at jeg omtrent skifter plass på alt av pynteting hver dag, kjekt og ha muligheten til det.. Finnes så uendelig mange måter man kan ha pynten på. Også får man alltid litt småforandringer hele tiden. Vi har kjøpt / fått så mye blomster i det siste, men ALLE dør jo etter én uke? Tenker at det er for varmt i leiligheten her, så prøver å sette de ut når det ikke er for kaldt ute.. Men det hjelper lite. Tips? Jeg har virkelig ikke grønne fingre .. (!!!) Til og med planten på badet begynner å se trist ut.. BAH. Fikk blomster av Gard her i forrige uke også, og den døde idag, snufs! Han orker sikkert ikke kjøpe mer blomster til meg når det skal være på den måten. Kom gjerne med tips, for vi trenger litt grønt og friskt her inne ♥  

Nå skal vi på julebord med jobben til Gard, blir kos! Ha en deilig fredagskveld, her i Oslo blåser det så innmari- men vi skal ikke klage ift resten av landet. Håper det gir seg snart . . 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg