Her bor jeg!

Sponset opphold

Nå føler jeg endelig at jeg har fått landet, og kommet meg nogenlunde i orden i leiligheten jeg skal bo i til august ♥ Jeg savner selvsagt min egen, men jeg føler også at jeg har fått ganske god “kontakt” med denne leiligheten, på en litt annen måte. Jeg har funnet roen, og det er godt! Størrelsen er helt perfekt, og roen tror jeg kommer av at det ikke føles for stort og tomt. Det skjer liksom noe med stemningen når det ikke blir så stort om dere skjønner hva jeg mener? Disse dagene har jeg vært mye hjemme i leiligheten, virkelig fått slappet av, kost meg, sovet, chillet i sengen og bare blitt kjent med leiligheten. Idag har jeg flyttet opp litt ting fra boden og personalisert det litt med mine egne ting, så nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere litt hvordan jeg bor! Akkurat nå kjenner jeg at jeg koser meg så utrolig mye her, ah – i kveld skal jeg tenne stearin og duftlys, lage deilig middag og se på tv ♥ (Og selvsagt pakke til den franske rivieraen i morgen!) Gleder meg!

Det er så latterlig fint her, interiøret er så flott, og man får en ordentlig hjemme følelse. Så har jeg mikset inn mine ting for å få det til å føles “Lene”.. Ikke fått tatt opp alt fra boden enda, men det blir!


Er det ikke fint? Koser meg sånn her!

Så gleder meg sånn til herlige sommerdager på balkongen, er så koselig der ute, og fantastisk at jeg har to dører fra stuen som kan åpnes ut, føles som om stuen forlenges litt!

Det er på Frogner House jeg bor nå, og det ligger i Vika – bare én gate nedenfor der jeg bodde før. Det er helt nye leiligheter, og bygget kalles h19. Her har jeg absolutt alt jeg trenger og litt til! Stue, kjøkken, balkong, to soverom, massevis av garderobeplass, bad med vaskemaskin, for ikke snakke om den fantastiske sengen!! Jeg har oppholdt meg veldig mye i sengen de siste dagene, bare lagt i sengen og jobbet, kost meg med kaffe og spist snop. Hotellseng, wii! Dette er jo et leilighetshotell, som man booker akkurat som et vanlig hotell – bare at her får man så mye, mye mer! Så er det jo genialt at man kan leie seg inn her for lengre perioder også,  når man nettopp er i en sånn situasjon som jeg er i nå, mellom salg og overtagelse av leilighet. Og på bildene over ser dere jo at man lett kan føle seg hjemme selv om man bor på leilighetshotell. Superkos! Viser dere soverommene en annen dag ♥

26 kommentarer

Siste innlegg