Heavy rainshowers…

… Er været vi har i vente de 4 siste dagene av ferien vår. HURRA! Åh, blir så lei meg når været ikke er bra, det setter liksom en demper på ferien føler jeg, SELV om vi er i Dubai, og det er plenty av ting å oppleve – men det er jo så hyggelig når solen titter frem. Uansett, vi må jo virkelig holde oss selv opptatt når vi ikke kan sløve på stranden, sånn som vi helst vil nå når det nærmer seg slutten, vi har jo opplevd alt vi ville oppleve, men heldigvis har vi shoppingsenterene – og på torsdag starter jo shoppingfestivalen her!

Uansett, idag da vi våknet – ymtet vi ett lite glimt av solen, jeg kastet på meg bikini – pakket vesken, dro med meg Rolf Ivar og sprang ned til stranden. Innen vi var kommet oss ned, var det blitt overskyet igjen, hehe. Jaja, så lå vi der en liten stund og hakket tenner, før vi innså at det var på tide å finne på noe annet.


Bikini fra Victoria Secret / Shorts BIK BOK.

Så var det opp på rommet igjen, hvor vi skiftet til litt varmere klær. Fant en taxi, gud – jeg er SÅ lei av taxi nå – har aldri tatt så mye taxi før i hele mitt liv, hihi – men man må det for å komme seg rundt. Tok turen til Dubai Mall, og spiste oss gode og mette på foodcourt, de har så mye godt der! Etter en stund, ble vi lei av å traske rundt, og fant ut at vi skulle reise til Bur Dubai – til krydder og gullsouken. Rett og slett en tragisk opplevelse i våre øyner, jeg hadde mest lyst til å springe vekk derfra med en gang. Hei, vent – det gjorde vi også. To ganger. Først, ble vi kjørt til Karama – ett kjøpesenter hvor jeg aldri har opplevd maken til masing. Vi fant første utgang. Så tok vi neste taxi til gullsouken i selve byen her, enda verre – og enda mer masete folk, hehe.. Vi fant første taxi, og dro rett tilbake til hotellet. Aldri mer souk, takk. Men, dette er da vår mening, sikkert mange som liker seg der, vi fikk igrunn bare litt nok. Skulle kanskje gitt det en sjangse når jeg tenker meg om, men..


Outfit BIK BOK / Jakke H&M

Nå har vi nettopp forspist oss på friday’s, igjen. Vi er blitt så glade i friday’s. Faktisk – så betalte vi bare 7,50 for å komme oss dit med taxi ikveld – det er så fantastisk billig. Mange spør om priser når det kommer til shopping, og jeg vil nok påstå at mye er samme prisene som i Norge. Litt kjipt å være her akkurat nå med tanke på shopping – pga det er så mye salg, og nesten ingen nyheter. Buuuu. Men gøygøy likevel.

Have a nice night! Og ønsk dere litt sol for meg da? Hihi.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg