Happy skin – happy face

God 1. mai kjære lesere! Solen skinner her i hovedstaden og det er en nydelig dag. Vi snakker lunsj i solen og softis med jordbærstrø nede på deilige bryggekanten senere idag. *Smågleder* Nå har vi liksom endelig fått opp øynene for hvor sentralt vi egentlig bor. Vi har jo vært klar over det siden vi flyttet selvfølgelig, men får virkelig utnyttet oss maksimalt av det nå som det er så mange finværsdager. Deilig, og jeg trives så godt her nede på Aker Brygge med verdens beste Gard ♥ Selv om det er 1. mai og fridag idag, var jeg tidlig oppe sammen med Gard før han dro på trening i 7-tiden. Nå nyter jeg en deilig frokost, mens jeg oppdaterer dere. 

Jeg har jo aldri vært en kløpper på hudpleierutiner, men har funnet ut at så lenge jeg kan gjøre disse samtidig som jeg dusjer, blir det mye enklere for meg å huske på det! Og jeg har virkelig blitt flink i det siste. Det startet jo med at Maria introduserte meg for REN da hun kjøpte verdens beste showergel til meg i julegave. Og når jeg tipset dere om den her på bloggen, ble jeg superinspirert av å teste ut flere produkter i serien. Dere hadde jo så mange gode anbefalinger og komme med. Så nå er REN blitt en del av hverdagen min, og jeg er virkelig fornøyd med produktene. Happy skin – happy face ♥
Bandana American Apparel – Smykke Zara

Litt spafølelse på badet denne morgenkvisten . .
 
Dette lyset elsker jeg. Vaniljelukt er det beste jeg vet!


Micro Polish Cleanser : En helt magisk og mild ansiktsskrub som lukter deilig appelsin. Jeg bruker denne 1-2 ganger i uken, og masserer den inn med sirkelbevegelser.

Foaming Cleanser : Denne bruker jeg for å fjerne sminken. Det er et deilig mykt skum man masserer utover. Denne bruker jeg også hver kveld når jeg vasker av sminken, og ikke bare i dusjen.

Cleansing Gel : Denne bruker jeg i ansiktet etter jeg har fjernet sminken.

Omega 3 Serum : Denne bruker jeg morgen og kveld før fuktighetskrem. Nå er jeg gått tom for fuktighetskremen i denne serien, men kan anbefale den også.

Body Polish : Denne bruker jeg til å skrubbe kroppen med. Det er en tykk masse som “smelter” når du masserer den inn. I tillegg er det olje i den, så man er babymyk når man er ferdig dusjet, og trenger ikke bodylotion etterpå. Alle disse produktene lukter SÅ deilig, rent og skikkelig digg. Føler meg så fresh etter en dusj med disse produktene. I tillegg har jeg showergel, håndsåpe og håndkrem i denne serien som også er himmelsk gode ♥ Noen produkter jeg har gått glipp av? Noe jeg må-ha? Dere har sikkert flere anbefalinger på lur.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg