Green curry

Tittei! Vel plassert hjemme i sofaen i Ålesund.. Dagen har gått i ett, med tannlegebesøk, hjemreise, jobb og matlaging. Kjekt og komme hjem igjen, for da får jeg motivasjon til å kokkelere. I Oslo har jeg rett og slett ikke tid føler jeg .. Idag ble det en green curry gryte ♥

  • Dette trenger du :

Kokosmelk, bambusskudd, babymais, brokkoli, kylling, fløte, green curry paste og longbeans. Det meste av dette kjøpte jeg på en asiatisk butikk, de har jo så mye godt. Fres grønnsakene litt i en panne, mens du steker kyllingen (skjæres i strimler..) Til saus bruker du hele kartongen med kokosmelk, boksen med fløte og ca 1 ss green curry. Prøv deg litt frem med den, da den er forferdelig sterk. Når sausen har kokt en stund, blander du i kyllingen og grønnsakene og lar gryten stå å putre i 10-15 minutter. Husk å smake til sausen med sukker og salt. Den skal ha en søt/salt smak. Og så er det bare å servere. Gjerne med ris og hvitløksbrød .. Nydelig! Og jeg må faktisk si at jeg synes denne slår panang gai gryten min som jeg har pleid å lage. Nå skal vi kose oss i sofaen å se film. Kjekt å ha tid til det one in a while også kjenner jeg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg