Gold + marble

Sponset produktOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Heldige oss som har fått et så fint marmor bord til den nye leiligheten vår! Klarte ikke vente med å pakke det opp helt til vi flytter, men tror vi skal “spare” litt på det likevel. Måtte bare se det live, og bruke det litt. Det er helt fantastisk fint, og vi er så happy! Kommer til å passe perfekt til den nye stuen, og ikke minst til den nye, store sofaen vår ♥ Bordet finnes i tre størrelser, i og med at stuen i den nye leiligheten er en del større en den vi har idag, gikk vi for det største bordet. 120 x 60 x 40 er størrelsen, det er ferdig impregnert, men om dere kjøper ett anbefaler jeg å bruke brikker under alt som kan gi fra seg væske. Bordet er fra Room21 – her.  Det finnes i en mer firkantet variant, og en rund.. Du kan få det i grønn marmor, eller hvitt med svarte ben. Vi skal ha mye gull/messing detaljer i leiligheten, så da var valget enkelt ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHva synes dere? Fint? 


 

Vi har en superherlig søndag her hjemme, joggedress, fyr i peisen, stearinlys, tykke ullsokker.. Snøen daler ned utenfor og vi koser oss med ski på tv. I går feiret vi Henriette sin 30 års dag med en fantastisk middag på Feinschmecker! For en opplevelse, samtlige av oss var så mett at vi knapt klarte å få ned desserten. Nydelig mat ♥ Lurte Henriette ned til Bar Bygdøy Allé for “drinker” og sa til henne at vi måtte ned i 1 etg for å henge fra oss, det hun ikke visste var at 30 venner og kollegaer av henne ventet nede og ropte SURPRISE da hun kom ned trappen, hehehe. GOT YOU ♥ Så herlig å se reaksjonen hennes. For en kveld! Hurra for godjenta vår!

Fin søndag til dere godinger!

6 kommentarer
   1. Hei, takk 🙂 Jeg vet faktisk ikke, kjøpte det av en interiørstylist, og husker aaldri navnet 😀 Skal selge det snart da, om du er intr:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg