Fuktighet på farten

Annonse i samarbeid med The Body Shop

Fuktighet, myk hud og skinnende ben er så viktig! Tørr hud, nei takk. Jeg bruker bodylotion etter hver gang jeg dusjer og ellers når jeg skal ut og vil se ekstra fresh ut. Tålmodighet er ikke min sterke side – så når jeg skal smøre meg før jeg skal ut på noe morro, passer det meg midt i blinken å smøre kroppen inn i disse herlige nyhetene til The Body Shop.

Det som er genialt med disse er at de tørker på 1-2-3 så man slipper å vente før man tar på seg klær og fyker ut døren. For som oftest har vi jo ALLTID (….) liten tid før vi skal ut på noe.. Vi jenter er vel ganske like der. Fresht og fyke ut døren med en hud som gløder fordi den har fått nok fukt. I tillegg er den non-sticky!

Det jeg liker med Body Yoghurts er at de har en gelé-tekstur, er silkemyk og trekker inn med én gang. Fukter huden i 48 timer og lukter himmelsk godt. Alle har vel sine favoritt-dufter når det kommer til disse. Jeg liker alle!

Elsker krukkene også, de har så fint design ♥
Om du er interessert i ei litta giveaway av disse deilige Body Yoghurts’ene – kan du gå inn på @ellenorge sin instagram ♥

Fin søndag videre!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg