Freshe, hvite og sterke tenner

Annonse i samarbeid med Spotlight Oral Care


Womens day! A great smile = Self confidence ♥

Hvor viktig er tannhygiene for deg? Jeg har så mange historier at jeg snart ikke vet hvor jeg skal begynne, men essensen ; Veldig veldig viktig! Mine daglige rutiner er selvsagt tannpuss morgen og kveld og kanskje en midt i mellom også. For noen år siden ble jeg tvunget av min nydelige tannlege-venninne Lisa til å bruke tanntråd / tannpirkere med tråd mellom tennene hver eneste dag. Dette har gjort til at jeg har blitt HELT avhengig! Avhengig av å ha “mellomrom” mellom tennene om dere skjønner. Det renses, og pusses og føles fresht konstant. Gode tannkremer, munnskyllevann – og det å bytte ut tannbørste jevnlig.

Når jeg gikk på barneskolen var jeg livredd for å gå til tannlegen (som sikkert resten av dere..) og snek meg ofte unna, upsi! Når jeg flyttet til Ålesund så fortsatte jeg likevel å gå til “skoletannlegen” hjemme på Midsund. Det var alltid noe som skurret med han og i ettertid så har vi jo (jeg sier vi, jeg og venninnene etc som kjenner til han) funnet ut at ikke alt ble gjort etter boken i den tannlegestolen der for å si det mildt. Dette har for meg bydd på en del problemer i etterkant og jeg har gått mye til tannlegen for å få orden i rekkene. Nå er jeg ikke redd for noe hva gjelder å gå til tannlegen, og det viktigste av alt er å ha alt på stell. Jeg har heldigvis alltid hatt fine, rette og relativt hvite tenner naturlig, så det har aldri vistes at det har vært problemer.

På det “overfladiske” nivået så er jeg jo opptatt av at de holder seg hvite. Og jevnlig har jeg alltid brukt tannbleking i perioder for å opprettholde, freshe de opp og gjøre de så hvite jeg kan uten å ødelegge emaljen.

Heldig er jeg som har et samarbeid med Spotlight Oral Care, en skadefri og klinisk bevist produktserie for munnen som er utviklet av to tannlegesøstre, Dr.Lisa Craven og Dr.Vanessa Craven. Produktene bidrar at tennene holdes i orden og er freshe ♥ Jeg liker å ha ting på stell.

Sjekk ut Spotlight Oral Care sine produkter her ♥

I produktlinjen har de blant annet tannkremer til forskjellig bruk – jeg bruker helst den for “Whitening Teeth, og litt den for “Total Care.” Tannpuss med god tannkrem etterfølges av”White Teeth Wash” munnskyll som anbefales å bruke sammen med “Whitening Teeth” som jeg bruker mest av. Tannpirkere med tanntråd er min favoritt og de brukes minst (!) en gang om dagen.

Superfreshe i smaken! Deilig følelse ♥

Spotlight Oral Care har også  Teeth White Strips som jeg har brukt av og på i 3 år, siden 2017 og disse kan jeg virkelig gå god for. Jeg elsker disse! De har også en Whitening Pen som man pensler på tennene, og lar det virke i 10 minutter – en kjapp og effektiv måte å opprettholde hvite tenner på. Jeg har ikke opplevd ising i tennene med disse. Det kan jo være individuelt – men om du skulle kjenne det så kan det jo være en idé å ta en dag eller to med pause ♥

Om dere vil se hvordan jeg bruker Whitening Stripsene kan dere klikke dere inn på storyen min på IG.

Denne behandlingen går over 2 uker – og her må man være litt tålmodig. 1 time om dagen i to uker. Pakken inneholder 28 strips. 14 oppe, og 14 nede. Og sånn holder jeg tennene mine rene, fine, fri for hull, og hvite. Dette får jeg mange spørsmål om ♥ Her er det bare å klistre de på når du ser på serie eller noe lignende så du ikke tenker så mye over det. Skyll munnen godt etterpå, puss og avslutt med munnskyll. Siden Spotlight Oral Care er produkter som er utviklet av tannleger kan du føle seg trygg på at dette er noe du effektivt kan bruke i ditt eget hjem.

Som sagt så er tannhygiene SÅ viktig for meg – både personlig og når jeg .. dater folk! Helt seriøst.. Da må ting være på stell. Jeg datet en gang en fyr som jeg etterhvert som tiden gikk la merke til ikke hadde rutine på tannpussen. Helt krise! Og når du minne en voksen mann at han må pusse tennene to ganger om dagen – da er det ikke så mye mer å hente. Det var flere anledninger om vi reiste bort at han ikke hadde med seg tannbørste en gang – så … Ja, man skal borti mye rart haha! Og da er man jo selv sjeleglad for at man har rutiner på det, og jevnlige tannlegebesøk – tenner er jo virkelig noe av det viktigste man har og en nødvendig investering ♥

Jeg kan også nevne at produktene til Spotlight Oral Care både er veganske, havsikre, 100% resirkulerbare, fri for skadelige ingredienser og trygt å bruke hjemme. Shop alle produktene her. 

Kjærleik!

9 kommentarer
  1. Du bruker vel annen bleking i tillegg? Feks tannlegen? For tennene dine er jo KRITTHVITE girl? love it..
   Forresten , er det toll og moms på denne siden?

   1. Nei <3 Ikke tannlegen! 🙂 Thank uuu! Du – det er jeg litt usikker på – men tror ikke det? <3 Da hadde det nok stått et sted :-* Klemmer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg