Fresh start på uken

Spabehandlingen er sponset Har alle en fin start på uken så langt? Selv var jeg så heldig å få startet uken på herlige Artesia SPA, mitt favorittsted nummer én ♥ Har kost meg med smoothie, gratis solarium, en varm og deilig dusj- og det beste av alt: Ansiktsbehandling av flinkeste Marie. Idag tok jeg en Murad party fix facial, og den er så deilig! Har tatt den før også. Helt ubeskrivelig så fresh man føler seg etter den behandlingen. Rens, maske, peeling, massasje – rett og slett himmelen, og masse fuktighet! Et must før julebord, juleshopping og generelt julestress spør du meg.. Føler meg så opplagt etter den timen der idag. 

 
Normaltvis koster fasilitetene hos Artesia 300,- ved booking av behandling- men om dere booker denne behandlingen som jeg hadde idag- får dere gratis inngang til fasilitetene! Denne behandlingen koster 995,- og varer i 60 min ♥ Deilig å unne seg en sånn en før alt julestresset. ( Skriv en mail til Line på : [email protected] og hils fra meg- så hjelper hun dere.. ) Kan også nevne at Artesia selges gavekort på behandling, perfekt julegave til kjæreste, venner eller familie og noe ALLE setter pris på. Jeg gav Henriette det ifjor husker jeg, og hun koste seg sånn på SPA. Gavekortene finner dere her.

Ellers idag har jeg vært i møte med ny regnskapsfører som skal føre regnskapet mitt fra nyåret av. Og de ligger på Solliplass, deilig med gåavstand siden de jeg har nå holder til i Ålesund.. Er jo ikke i Ålesund noe lengre, så det var på tide å bytte! Gleder meg til en ny, fresh start! Nå skal jeg bare jobbe og få unna ting før Gard og Poco kommer hjem fra jobb. Idag er det min tur å åpne pakke, iih!

Dagens : Sko ACNE / Jakke Kouture- her / Skjørt og smykke BIK BOK / Veske C.S / Topp Soho i NYC.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg