Video : Flying home for christmas

Hei ♥ Er dere vel innlosjert og klare for jul med familien? Jeg kan ikke tro at det er julaften imorgen allerede? Føler det kommer veldig brått på, hehe – men nå begynner julefreden og senke seg og jeg håper på hvilepuls any minute! I går var vi på julemiddag hos et vennepar av Jørgen, hvor vi fikk servert en deilig 3 retters, utrolig koselig!

Uken har vært stressende, som hos alle! Men tirsdag dro jeg på meg en låsning i bekkenet, og har egentlig hatt utrolig vondt siden. Vært på 3 behandlinger, og tror det begynner å bli pittelitt bedre. Endelig ♥ Dro på meg en infeksjon i tillegg, så mye av jobben før jul, måtte utsettes til i går – og da ble oppdatering dessverre ikke prioritert!

Men NÅ er jeg hjemme på Midsund, med pappa, stemor, Oda, Andreas, Chris og kjæresten til Chris, Helene! Vi har spist skalldyr og skal sette i gang med pakkeleken snart! Var så heldig at Helen hentet meg på flyplassen idag, så gjorde vi en i-siste-liten shoppingrunde, og en aldri så liten filmsnutt! Har også filmet familien, og hvordan vi har det her hjemme ♥ Hope you like it!

Ønsker dere en fantastisk lillejulaften, og en nydelig start på julaften imorgen – så kommer jeg innom for å ønske dere en herlig julekveld!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg