Et lite klipp ..

Hei torsdag ♥ Håper dere har det fint alle sammen.

Jeg har en veldig flink kjæreste, han er så musikalsk! Noe som passer meg utmerket. Han spiller piano, synger og har eget hjemmestudio! Vi både spiller og synger sammen, og han har lenge sagt at han vil spille meg inn i studio. Yay! Det blir gøy. Med litt ordentlig lyd, hehe..

Idag fikk jeg en utfordring av min agent Viola, der hun utfordrer meg (og J da siden han også er en del av det, hehe) til at vi to skal spille inn en sang sammen ♥ Hadde ikke det vært litt gøy? Han spiller piano så synger vi sammen? JA!

Jeg har lekt meg litt idag, med Tir Na Noir – for jeg synes den er så fantastisk magisk. Ellers er det så utrolig mange andre vakre låter, som gir litt mening å synge. Men jeg trenger litt ønsker fra dere? J spiller hva som helst, vi må bare bestemme oss for en sang, og deretter øve, øve, øve – slik vi til slutt kan legge den ut her på bloggen for dere  ♥

Her kommer et aldri så lite klipp av Tir Na Noir.. Enn så lenge. Kanskje det er denne vi skal spille inn? Den er nydelig tostemt! (Kremt.. Diller litt i begynnelsen der altså, måtte få på sangen, jo!)

Noen av mine andre favoritter er Gje Meg Hånda Di Ven, samt Kärleksvisan, Gabriellas Song.. Jeg liker å synge litt sånne type låter egentlig, rolige, der jeg får tid til å puste, og synge rolig! Noen flere fine forslag?

96 kommentarer

Siste innlegg