Endelig!

Adlink

Håhå – nå har kakkelovnen min “tørket” lenge nok, og jeg kan endelig fyre i den ♥ Ikke små, men STORE gleder. Den er ikke akkurat mini, hihi. Herlighet- jeg kan nesten ikke få satt ord på hvor mye jeg gleder meg til stunder med denne altså – morgen som kveld. Det blir så herlig! Idag kom sofaen + stolen min til også, så nå sitter jeg og ser rett på kakkelovnen. Så fin atte, stolt! Jeg tør ikke fyre i den alene, så de som leverte den- kommer og hjelper meg første gangen så jeg ikke gjør noe feil. Kan ikke risikere å brenne ned noe jeg ikke skal brenne ned, hehe.. Her må alt gå riktig for seg!

Kakkelovnen er fra Gabrielsen Kakkelovner – jeg har klassisk og modellen heter Kungsholmen. Snart får jeg plate i messing foran også, så da er det bare å si 1-2-3 FYYYR!

Idag har jeg dratt på meg jeans, det går jeg nesten aldri i! Men denne Levis’en liker jeg godt. Og med en basic t-shirt og tøfler til er vi inne på noe!

Jeans Levi’s – T-shirt her

Nå får jeg veldig straks besøk av Silje hjemmefra! Hun er her for å besøke meg og Malene. Vi skal kose oss her noen timer før vi skal ut å teste et nytt sted som heter North 26! Gledes til kvalitetstid ♥

17 kommentarer

Siste innlegg