En update fra Stavanger

Hei dere ♥ Nei, jeg er ikke i Stavanger som overskriften sier, men på herlige Midsund. Tror dere Levi er i lykkerus eller? Hun elsker å løpe løs rundt på de store markene her, snuse, leke med pinner, leke med Mikko, stjele maten hans og venne seg til nye omgivelser, søta mi! Men – jeg og Espen var jo på Kvadrat på lørdag, og det må jeg jo skrive litt om! Det var en superfin dag, folk i Stavanger / Sandnes er så herlige. Så mange skjønninger som kom bort til oss og ville ta bilder, snap etc. I love it, liker når folk er så åpne og positive! Og vi synes jo at det er kjempegøy.

Processed with VSCO with s2 presetDagen startet med at vi kom til Kvadrat ganske tidlig, været var heldig nydelig, og vi fikk tatt noen antrekksbilder før vi kom oss inn på det freshe senteret! Det må jeg si, Kvadrat er virkelig et bra senter  – mange kule butikker, restauranter, caféer etc. Vi føyk rundt i butikkene for å finne vår-antrekkene vi ville snakke om på scenen, i tillegg til at vi fant ut at vi ville prøve å få tak i spons som vi kunne dele ut til de som kom. Og det klarte vi! Klokken 12 var vi på scenen, snakket, showet, hadde det gøy, snakket om trendene, våre favoritter, og kastet ut både klær og sko til publikum. SÅ gøy! Det gir meg mye å få kommunisert med dere på denne måten altså.

På slutten kåret vi vinneren, fineste Anne som hadde gått ned 50 kg på ett år, fy søren så bra jobbet! Hun så helt fantastisk ut, og det var en glede å dele dagen med henne. Først lunsj med champagne, hvor vi tok med oss venninnen hennes og barna til venninnen. Deretter bar det rett avgårde på shopping. Vi brukte opp nesten alt, og Anne var så fornøyd at det var en fryd å se på. Hun så smashing ut i alt vi valgte ut, og synes hun er rå kul som tok i mot alle tipsene våre, yay, feel good!!

IMG_5391Processed with VSCO with b3 presetTakk til Espen for lån av bilder. Så bare det hjem til Oslo igjen, og etter 14 timers arbeids og reisedag var det godt å komme hjem til Levi, leiligheten, og venninnene. Med mange fine minner etter en fin dag. Og takk til Espen for bilder!

Her er det hjemmekontor på høyt nivå, masse og gjøre idag! Håper dagen deres er fin, mandags-spalten kommer senere ♥

6 kommentarer
  1. Jeg fikk så godt inntrykk av deg Lene, du er deg selv, har humor og er virkelig et smilende vesen! Jeg stod helt fremme med mine to små barn som du kommenterte var så like at de måtte være søsken. Gøy å få ta bilder med deg, du oser glede og positivitet! Du er virkelig ei nydelig dame, jeg heier på deg! Klem

   1. Ååh, så snill du er Beate 🙂 Husker dere så godt, de to skjønne barna dine var så søte! 🙂 Og du også selvfølgelig 🙂 Takk for hyggelige ord, og ha en fantastisk dag videre <3 Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg