God morgen herlige mennesker! Jeg og Helen har satt oss godt til rette foran tv’en og handballkamp! Heiaheiaheia Norge!! Jeg må straks fyke ut døren i ett møte, men rekker å få med meg litt av kampen, og en god frokost. Igår hadde forresten jeg og Helen en alle tiders mandagskveld. Med to retters middag som jeg overrasket med, kveldstur i regnet på leting etter en film vi absolutt skulle se (som vi ikke fant,) og Dear John til slutt. Koser oss! Jeg lovte dere oppskriften på maten jeg laget igår, så her kommer den. Forrett : Kamskjell på purreseng.
- Kamskjell
- Salt & pepper
- Purreløk
- Sukker
- Fløte
- Seafood & fish krydder
Finhakk purreløken, og stek den i smør til den blir myk. Ha i fløte, og smak til med salt og pepper. Krydre kamskjellene med salt, pepper og seafoodkrydder, før du steker de ca 30 sekunder på hver side i olje.
- Ytrefilét av storfe (indrefilét er MYE bedre)
- Bacon
- Persille
- Sopp
- Løk
- Fløte
- Salt, pepper & sukker
- Asparges
- Potet
- Kryddersmør
Bak poteten i ovnen på 250 grader i èn time. Skjær baconet i terninger og stek det, hakk opp sopp, persille og løk og ha det i pannen sammen med baconet. Stek det en stund i olje, før du heller i en boks med fløte. Smakes til med salt, pepper og litt sukker.