En liten videoblogg

Hei fra kontoret ♥ Idag fikk jeg og Anja et lite innfall om at vi skulle lage hver sin videoblogg, hvor vi ville stille hverandre noen spørsmål. Spørsmål som vi selvsagt ikke visste om på forhånd. Synes det var veldig gøy, og tenker at vi av og til kan lage litt sånne type videoer på “kontoret” som vi kaller det, kanskje det kan utvikle seg til videoer hvor vi utfordrer hverandre også? Vi får se hva vi finner på, men her er  i hvertfall en liten start!

Ta en titt på Anja sin blogg imorgen, så får dere høre mine spørsmål til henne! ♥

5 kommentarer
  1. Dette var gøy! Mer av det!! Fikk litt Linni Meister-vibber av deg. Morsomt 😉 En idé er å vise oss litt rundt på kontoret, at dere filmer mens dere kjøper lunsj eller at dere filmer hverdagsrutiner/mens dere går rundt. Heier på “kontoret” ass!!!

  2. Så hærlig du er Lene. Takk for at du deler med oss. Elsker video blogg. Så fin du er på håret. Har du sett inn extentions?

  3. Hei,
   Dette har ikke noe med dette blogginnlegget å gjøre, men du skrev en gang for en stund siden om en undertøysbutikk på majorstuen som hadde åpnet hvor en kunne få hjelp til å kjøpe riktig størrelser i bh. Hva het den butikken? 🙂

  4. Herlig video=) Jeg bare elsker den nydelig leppestiften din=)=)
   Hvilken merke og nr er det?
   du er nydelig!
   klem fast leser

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg