En aldri så liten throwback til varmen

ANNONSE i samarbeid med Good for me

En aldri så liten throwback fra Mexico, jeg har enda masse bilder å dele med dere – som vil komme etterhvert. Små energidrypp med sol og drømme-seg-vekk bilder er viktig i en hverdag hvor det fortsatt er ganske kaldt. Jeg har hjertesorg for Tulum enda, og ønsker meg så tilbake, savnet pleier liksom å slippe litt etterhvert.. Men ikke denne gangen. Noe annet som heller ikke har sluppet taket helt er brunfargen min, yey – og det er jo ikke annet enn positivt. Er så glad for at jeg fortsatt er brun etter turen, så kan jeg holde meg gyllen til sommeren.

Breakfast is served! Jeg ønsker meg tilbake til frokosten på Habitas med verdens beste sitrus-juice, avocadotoast og cappucino med kanel på toppen. Inntatt i de deiligste omgivelsene ♥Enn å få spise frokost i så deilige omgivelser. 

Jeg har, som dere vet tatt Betakaroten i årevis – og nå er intet unntak. Den står ved tannbørsteholderen slik de blir tatt hver eneste morgen. Dette for å få best effekt når jeg først kommer i solen igjen. Jeg startet å ta Betakaroten Gold før jeg dro til Mexico og tok den hver dag mens jeg var der, og fortsetter nå. Min erfaring er at den hjelper mot soleksem og solbrenthet og gir en raskere brunfarge og en brunfarge som varer lengre. Dere spør ofte hvordan jeg kan være så gyllen året rundt, men det er fordi brunfargen sitter igjen som resultat av å ta Betakaroten Gold som en oppvarming til utlandet. Det er helt sant! Alle spør meg om Betakaroten faktisk fungerer, og ja – DET gjør den!

Anbefaler dere derfor å gå til innkjøp av denne lille krukken allerede nå, slik dere kan begynne å ta den i godt tid før dere skal i solen. Det gir ikke helt samme effekt om dere starter når ferien starter, så begynn en stund før. Fortsett også gjennom ferien, og gjennom sommeren ♥

Ahh – ønsker bort kaldt vært, regn og vinterklær og rett tilbake hit ved bassengkanten ♥

Ønsker dere en deilig fredag – håper dere får en finfin helg! Og pst – Good For Me som står bak Betakaroten Gold har laget en superfin reklamefilm som dere burde sjekke ut her

LOVE

25 kommentarer

Siste innlegg