“Elephant’s Breath”

Når jeg kom tilbake fra ferie – nevnte jeg for dere at jeg ønsket å gjøre litt forandringer hjemme. Nå har jeg gjort første steg. Som mange sikkert har sett på instagram så har jeg valgt å male bort den svarte veggen. Jeg elsket den, men til høstkveldene som kommer fremover, ønsker jeg å ha en softere stue. Målet mitt med malingen har vært en beige/sandete farge – den er vanskelig å forklare, for den er kun i mitt eget hode. Jeg vet som regel akkurat hva jeg vil ha, men dessverre er det ikke alltid like lett å finne..

Jeg har nå lagt fra meg malings-kosten for godt på en stund, etter tre runder med farger. Når maling inneholder enten gult eller rødt, skifter de veldig farge i forhold til lyset. De to første fargene, klarte jeg ikke å slå meg til ro med. Men NÅ! Nå er jeg happy!

Jeg har funnet et nytt favoritt merke! Sjekk ut Farrow & Ball. De har så mange fine farger at jeg blir helt matt! ELSKER. Jeg var innom der i går og kjøpte med meg tre farger hjem som jeg malte på veggen. Greit og kunne se fargene både morgen og kveld.. Endelig fant jeg en som jeg likte veldig godt. Jeg liker malingen helt matt, og han i butikken sa selv at om jeg valgte den matteste så ville den være vanskelig å holde ren. De er dyrere enn vanlig, men ikke så dyrt at du blakker deg! MEN – jeg har en kompis som skrev til meg at om jeg gikk på Flugger, så lager de F&B sine fargekoder, så så lenge man har koden så kan de hjelpe deg. De har supermatt maling som er lett å holde ren! Fikk nydelig farge, matt, og sparte penger – win win win! Fargen jeg endte på heter “Elephant’s Breath” ♥ Fargekode NO.229

Dro til Mina Milanda for å lete etter “strå-lignende” buketter jeg kunne ha stående til den nye veggen, og det hadde de! Tørkede, så helt perfekt!

Nå går jeg for soft i alle bauer og kanter! Elsker å gjøre stuen om fra litt hard til mye mykere. Gleder meg til jeg finner det perfekte gulvteppet – jeg leter etter et skikkelig “Shaggy rug,” langhåret, i off-white!

Her kommer resultatet! Håper dere liker det like godt som meg.
Nå er jo dette bare for å vise fargen – møbleringen er ikke ferdig, men det kommer i steg to. Jeg trives allerede så godt med fargen. Love!

Hva synes dere?

35 kommentarer

Siste innlegg