Efit – Ett foto i timen

Hei hjerter ♥  Her kommer utfordring nummer én fra dere, nemlig EFIT – ett foto i timen. Jeg tok bilder hver time igår fra jeg stod opp til jeg la meg, og synes det var supermorro ♥ Perfekt og gjøre dette igår siden vi hadde en liten “aktivitetsdag” sammen med mamma.  07.00 – 08.00  Stå opp, stå opp! God morgen! På tide å starte den nye dagen. 

08.00 – 09.00  Stod opp, skravlet litt med mamma og startet dagens hjemmekontor med innleggspost og mails. Deilig å tusle rundt i morgenkåpen ♥

09.00 – 10.00  På tide med frokost, og både mamma og Gard ønsket seg bananpannekaker med frukt. Så da var det bare å sette i gang.

10.00- 11.00  Fellesfrokost sammen med de to beste ♥

11.00 – 12.00  Jobbet enda litt til før jeg gjorde meg klar til sykkeltur sammen med de andre.

12.00 – 13.00  Gard har sykkel fra før, mens jeg og mamma måtte leie to bysykler. Lettere sagt enn gjort, så her måtte vi helt bort på turistkontoret for å kjøpe kort. Tungvint! Heldigvis har jeg verdens beste kjæreste som syklet avgårde for å fikse det for oss mens vi nøt en juice på Joe & The Juice.
Fail! Hehehe. 13.00 – 14.00 Endelig fikk vi leid sykkel, takket være Gard som ordnet ut. Syklet utover mot Bygdøy gjennom skogen. Happyplace ♥
Dette var balsam for sjela. Alle luktene, og alle de fine grønne trærne. Minnet meg om da jeg var lita jente ♥

14.00 – 15.00 Lunsj på Bygdøy nede med vannet. Kjøpte med oss deilige kyllinglår, samt karbonader som vi spiste der. Nydelig sted. 
Kjærleiken min ♥

15.00 – 16.00 Te/kaffepause på vei hjem igjen, på en superkoselig café ute på Bygdøy.


Red Berries urtete, mm.

16.00 – 17.00

Kom hjem igjen, og fikk hentemelding om at våre to nye barkrakker fra Hay var kommet, glede ♥  
Gleder meg til å vise dere ordentlig.

17.00 – 18.00 Hjemme igjen, superfornøyd med stolene men fant ut at begge ikke gikk inn under kjøkkenøyen samtidig, siden de var litt for breie. FAIL. Haha. Men, vi finner en løsning. Happy uansett!

18.00 – 19.00 Jobbe, jobbe, jobbe.

19.00 – 20.00 Våknet igår med veldig vond hals, men trosset den og dro på sykkeltur. Skulle vise seg og ikke være så lurt, for ut på dagen merket jeg har formen begynte å hangle. Burde egentlig holdt meg inne, men siden det var mamma sin siste kveld – ville vi jo kose oss litt ekstra. Så da var det bare å få skiftet og gjøre seg klar til middag ute.

20.00 – 21.00 Tapas, et glass rødt og dessert fikk vi i oss før vi tok kvelden.

21.00 – 22.00 Kom hjem igjen, hoppet i pysjen og rett til sengs. Målte temperaturen til feber, så da var det bare å finne sengen tidlig. Men synes likevel vi fikk mye ut av dagen ♥
God pysjen ♥ Håper dere synes det var gøy å følge med på dagen vår? Veldig kjekt å dele med dere ihvertfall. Nå får jeg vel begynne å planlegge utfordring nummer to snart. – Ha en deilig torsdag, jeg skal nyte siste timene med mamma før hun drar hjem – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg