Eat Thai

unnamed2

Mitt nye favorittsted! Om jeg er på jobb eller er og gjør ærender o.l på Karl Johan og rundt der, synes jeg det har vært vanskelig å finne gode, og sunne alternativ til lunsj. Men siden den DIGGE Foodcourten på Steen og Strøm Magasin åpnet, har jeg kun gått dit. Tror jeg har spist der fire-fem ganger bare de siste månedene. Har dere vært der enda? Dit må dere bare ta turen, er ikke noe typ utenlands Foodcourt med junkfood, nope – her har de thaimat, sushi, pai, og andre digge spisesteder. Anbefaler dere å ta turen innom når dere skal ha lunsj ♥ Ligger i underetasjen.

Uten navn-5Uten navn-3Uten navn-2
Denne uken har jeg vært hele to ganger på Eat Thai på Foodcourten, som er en av mine favoritter! Onsdag var jeg der med Glenn, og torsdag med Helen. Betjeningen der er verdens søteste, og maten? Fantastisk. Thaigryter (my favourite) wok, og masse annet digg som er verdt å prøve ut. Denne uken har jeg spist rød curry (favoritt) og grønn curry, sistnevnte var litt vel sterk for meg, men veldig god!

Uten navn-1Uten navn-4Uten navn-7Jeg er jo som dere vet, en sucker for thai mat, og noe av det beste jeg får er gryter lagd på kokosmelk. Himmel! Nyt den digge lørdagen dere ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg