DIY : Homemade wooden handlamp

Vi har endelig blitt  ferdige med lampene til soverommet vårt : Nemlig den hjemmelagede håndlampen vår! Og det er faktisk takket være en av dere, som tipset oss om dette, så tusen takk ♥ Så nå er både nattbordet og lampene på soverommet på plass, og vi er veldig fornøyde. Litt blandede følelser i begynnelsen, da i synes lampen var litt småsnålt, men nå synes vi det er helt rått! (Men smaken er som baken) Resultatet //
 
Nattbordet er fra Bolia. Man sparer ihvertfall en del penger på å gjøre noe sånt selv. Det du trenger :

♥ En trehånd, denne er fra HAY
♥ En ledning, vår er fra Muuto (rester fra de andre lampene som vi har i gangen) Clas O. selger vanlige i både svarte og hvite.
♥ Lyspære (Stor eller liten, vi valgte liten siden vi har så mange store både i gangen og på badet) 
♥ En sokkel (Vår er fra Clas O)

Med disse “ingrediensene” koster en nattbordslampe plutselig ikke mer enn rundt 200-250,- Jeg hadde jo tenkt å kjøpe muutolampene til 1099,- så penger spart! 

Hva synes dere da? Vi kom nettopp kommet hjem til en over gjennomsnittet overivrig hund, så glad for å få oss hjem igjen. Lite som gleder mer enn det ♥ Vi har hatt det superkos på kjæreste date med bading på deilige Artesia SPA og middag på Nodee. Badingen var jo superdeilig som alltid. Tips til julegave kan være en fin spaopplevelse hos de. Det blir alle glad for! Litt balsam for kropp og sjel. Mamma fikk av meg til jul ifjor, og var helt i himmelen da hun fikk brukt gavekortet sitt. Kjekt å glede noen på den måten. På Nodee spiste vi Crispy Duck. Beste NOENSINNE! Nammenammenam. Det skal jeg spise der flere ganger, anbefales på det varmeste. Nå venter vi bare på at Farmen skal begynne, er jo så spennende nå som finaleuken har begynt. Vi er helt fullstendig hektet! Heier på Frode og Magnus! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg