Christmas eve

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPC245156Litt bilder fra vår julaften ♥

Vi hadde en så fin julaften sammen her hjemme. Ble ikke ferdig med å pakke opp gavene før klokken var 0030, typisk oss! Men så skal det sies at  vi elsker å bruke lang tid på julegavene.. Vil jo aldri at det skal ta slutt! Jeg fikk så mye fint i går, føler meg heldig som har en så god og snill familie, venner og kjæreste! Synd at julaften er over så raskt bare, man gleder seg så lenge, også er det over på 1-2-3. Men romjul og nyttår er jo en herlig tid det også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAUten navn-2Uten navn-2ny8Kjolen er fra H&M – Sko her (adlink) – Belte TSH

Idag er det full fart med julelunsj sammen med jentegjengen, pakking av bil, kvalitetstid med familien og på kvelden skal vi ut med hele gjengen, blir så hyggelig ♥ På søndag setter vi kursen mot snøfylte Geilo!

4 kommentarer
  1. Hei Lene. Kan du si hvilken concealer du bruke under øyene/midten av ansiktet og hva du bruker som blush/solpudder? 🙂

  2. Herlig med jul og familietid, og for en nydelig hund dere skal få 🙂 Jeg skal i gang med en Skappel-genser neste uke og synes de fargene du har valgt er veldig fine. Vil du dele navn/nummer på garnet?

   1. Det er det ingen tvil om 🙂 Den heter Petrolium grønn <3 Superfin 🙂 Du finner den inne på Skappelgenser-siden 🙂 Klemmer til deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg