Burj Kalifa – verdens høyeste bygning.

GOD MORGEN SUNSHINES! Nå sitter jeg på hotellrommet, og er en smule bitter på været. Overskyet, så langt øyet kan se. Heldigvis, så er vi i en storby – så det er nok å ta seg til. Mange av dere lurer på hvordan været og temperaturen er – og hittil har vi hatt en dag med overskyet, 3 dager med sol, og idag er det også overskyet – men alt i alt, synes jeg været virker stabilt. På værmeldingene melder de rundt 20-24 grader, men i går – var det 28 grader her! Men det er ikke så varmt at man svetter, det er veldig behagelig temperatur. Jeg synes ikke solen er så sterk her. Ikke sånn som i spania feks, der man kan sole seg til 6 halv 7 om kvelden. Så begynner å stresse litt med brunfargen, hehe – typisk meg.

Igår var vi som sagt i verdens høyeste bygning. En kjempe flott opplevelse, selv om jeg måtte tvinge meg selv til å gå helt bort til vinduet, uff – ekkelt med høydeskrekk. Heisturen gikk ganske fort, 125 etg på nøyaktig 1 minutt. Kjente knapt at den gikk oppover, men den svaiet litt da.. Hehe, ble ikke bedre da en amerikaner bak oss satte igang med en historie fra ifjor, da ene vaiern på heisen slet, og heisen fallt mange hundre meter. Takk for den.

Var litt disig akkurat da vi skulle opp i bygningen, kan ikke bli mer typisk enn det.. Så bildene ble litt så som så..


ÆÆH, høyt!


For å si det sånn, jeg brukte LANG tid på å komme meg bort i den vinduskarmen der..

Så tok vi oss en liten smoothie og en matbit, og koste oss med denne utsikten.

Utenfor Dubai Mall.

For å være ærlig, det tar på med verdens største kjøpesenter i lengden, bli veldig slitne av å gå rundt. Så vi fant ut at vi skulle dra på kino! Og det angrer vi ikke ett sekund på. Vi bestillte nemlig Platinum Movie Suites. For en opplevelse, stresslesser, egen butler og nesten en helt egen kinosal. Vi så forresten The Green Hornet, haha – jeg ler enda! Den MÅ dere se. Jeg har forresten aldri sett en så fin kino før, 4 etg!


LUKSUS!

Så fikk vi pledd og puter, en avslappende film.

Fikk mange spørsmål om dette antrekket igår, sorry – glemte å skrive hvor ting var fra..

Brillene er fra BIK BOK, skjørtet er også fra BIK BOK. Men fra i sommer. Er nok ikke lenger mulig å få tak i det.
Bikinien er fra Victoria Secret, elsker den.

Dere får ha en nydelig dag der hjemme.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg