#Buddymoon

Hei dere! Vet dere hvor vi er? I Barcelona!! Jeg har ikke kunnet nevnt noe om det, for det har vært en overraskelse som vi har planlagt lenge. Maria og Erik har lenge mast om at de ville vi + Henriette og Egil skulle bli med på bryllupsreisen deres. Vi har latt som ingenting og sagt at det har vi absolutt ikke hatt mulighet til. Men i all stillhet har vi, sammen med faren til Maria, planlagt denne reisen. De kom hit på tirsdag, og i går satte vi oss på flyet ned hit. Hadde planlagt at vi skulle overraske de enten på rommet, eller på stranda – men da vi kom i taxien til hotellet, ser søren meg Maria oss med én gang, hehehe. HVA er sjangsene for det? At hun tilfeldigvis går ut av hotellet akkurat i det vi ankommer fra flyplassen? Uansett, hun ble utrolig overrasket og glad! Erik kom litt etter henne og ble like overrasket og glad! Så nå kan dere tro vi koser oss!

IMG_5427SURPRISE! Gullene mine, som er som en familie for meg.

Vi bor på Pullman Skipper, nydelig hotell. Stort rom, den mykeste sengen med de mykeste putene, stor terrasse, utsikt over poolen.. Er så godt å våkne tidlig, gå ut på balkongen, se utover og lukte alle de deilige luktene av sol, sommer, hav.. Åh!

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetMor klar for beachen i går! Hatt og choker fra H&M, solbriller Luna Australia og Bikini fra The Laughing Wale.

I går lå vi på beachen og chillet, drakk Sangria og spiste deilig lunsj, avsluttet strand dagen med en tur på Maka Maka, hvor vi bestilte den faste og beste retten : Knekkebrød og gulrot med 3 forskjellige hummus dipper. NAM

På kvelden tok vi først drinker på takterrassen til Mandarin Oriental, Terrat – og deretter spiste vi fantastisk tapas på en supersjarmerende restaurant jeg fikk anbefalt, Sensi Bistro. Den må besøkes, og jeg anbefaler Ravioli med truffel og parmesan!

IMG_5440Kjolen er fra Ganni

Idag står soling og kos på planen, vi skal bare ligge på toppen av hotellet her, hvor det er basseng og en nydelig takterrasse. Senere skal  vi tusle rundt, oppleve, se, shoppe og spise på Brunch & Cake. Og i kveld har vi reservasjon på Ikabana!

GOD torsdag til dere alle. Snart helg igjen a gitt!

8 kommentarer
  1. Er det lov å spør hvordan det går med deg og Gard? Hører så lite om han på bloggen for tiden. Håper dere har det bra!

  2. Hvorfor er ikke Gard på noen av bildene på insta, snap eller blogg? Er han ikke med? 🙂

   Kos dere i vakre Barcelona!

  3. Hei Lene, har du ikke med deg Gard?? Synes det har vært veldig lite bilder og snakk om han siste tiden.. Håper det ikke er slutt for dere er så fine og søte sammen :))

  4. Hva har skjedd med fredagsvloggen? Jeg hadde egentlig sluttet å lese bloggen din, men begynte igjen da du startet med fredagsvlogg. Håper den kommer tilbake igjen, og at du koser deg masse i Barcelona

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg