Bilder fra Paris

Tilbake fra en superkoselig helg i Paris med min beste Mariaskatt ♥

Vi har spist, spist, spist … Og spist! Det elsker vi når vi er på tur. Starte dagen med deilig frokost er jo aller best, så her må vi jo alltid neste noe nytt! Anbefaler Braun Notes på en lørdag i Paris. Kaffen er så god, og så serverer de yoghurt med muesli og frukt i kokosnøtt i tillegg til deilige og sprø brødskiver med avocado og laks. Lite, men kult sted. Elsker interiøret!


Idag fikk vi testet Holybelly også. Veldig kjent frokoststed i Paris. Eplejuicen der var helt magisk, i tillegg til frokosten selvsagt. Og pannekakene. Halloooo! Vær beredt på kø. Men det er det verdt! 

Vi pleier å ta oss tid til en god lunsj med vin til også og gjerne en drink et sted utover ettermiddagen. Innimellom slagene er det greit å puste litt. Har ikke vært så mye hverken av shopping eller turist-type-ting på denne turen, for det har vi gjort før.. Hehe. Nå ville vi bare kose oss og ta innover oss atmosfæren, julestemningen, maten og bare .. Byen! 

Til lunsj kan jeg anbefale Le Matignon eller Kong, evt Costes (som er min og Marias desiderte favorittplass etter denne turen, men best til middag og utover kvelden)

Ta et glass eller to på Costes og bestill OSTEKAKEN midt på dag om du trenger en pause. Evt ta et glass i bakgården på Mandarin Oriental ved siden av. Vi testet også ut Cafe De Paris (ettermiddagsdrink) og L’Avenue for en ettermiddags-snack!

De fineste shopping-gatene for de som er interessert i merker og sånt noe, synes jeg Rue Saint-Honoré og Avenue Montaigne er verdt å besøke. Og Galerie Lafayette. Ellers må man jo gå en tur opp og ned Champs- Élysées!

Vi valgte å bo på et superskjønt og lite boutique hotel da vi ville ha den franske-feelingen ✨ Le Petit Madeleine. De har veldig koselige og «jentete» rom, samt verdens minste lille heis som de har tapetsert med bilder og klistremerker fra verden over. Også har de godteri i krukker nå du kommer inn døren.. (Den gikk det hardt utover for å si det sånn..)

Ellers tok vi ganske mye Uber overalt, men gikk også en del, selvsagt. Vi var liksom over alle hauger – og siden det var ganske så iskaldt denne helgen ble det litt Uber altså. Anbefaler det foran taxi da det er billigere! (Tror jeg?!)

Til middag anbefaler jeg ; Miss Kô, Le Matignon, Costes er selvsagt, så har jeg hørt at Manko skal være veldig bra, samt Buddah Bar, Kong.. 

Vi spiste på Le Matignon igår kveld og det var bare helt latterlig kul stemning! Vi har ikke vært ute noen av kveldene så utesteder har jeg ikke og anbefale, er ikke så fan av det heller, hihi. Setter mye mer pris på en god middag med påfølgende drinker hvor man faktisk kan snakke sammen ..

JA! Vi har kost oss! Love u Mariamin!!

Nå var det så deilig og komme hjem! Herlighet ikveld skal det bli TOPP kosestemning i heimen før en ny uke. Veldig fornøyd med å ha skapt nye minner og hatt utallige latterkuler med Mariaskatt i fineste Paris! We will be back!

30 kommentarer

Siste innlegg