Bedre blir det ikke

Tshirt fra Levi’s – Skjørt Designers Remix – Jakke Zara – Veske LV – Belte Gucci – Briller Céline

Hei søndag ♥ Jeg er hjemme igjen i herlige Oslo etter en veldig fin helg i Stavanger med jentene mine! Heldige med været, masse god mat, mange fantastiske lesere (♥) og bra artister på Utopia. Jeg elsker både Highasakite, Ary og synes Matoma lagde så bra  liv! Musikk ass, hva skulle man gjort uten.

Nå har jeg ryddet, vasket og satt på klær – deilig og forberede seg til en ny uke hvor det er mye på agendaen. Stearinlysene brenner og musikken er på fullt og min favoritt i kveld er uten tvil : Ruth B – Mixed Signals. I skrivende stund spiser jeg den enkleste OG beste suppen. Har vært min favoritt i mange år! Her snakker vi suppepose altså, hihi. Fortsatt ikke for sent å løpe til nærmeste søndagsåpne butikk jenter. Jeg har fått helt suppehekta om dagen, eller om dagen .. Alltid elsket suppe, men selvsagt enda mer når høsten står for tur.

I handlekurven trenger du : Mexicansk tomatsuppe ( den er forresten også veldig god med paprika og pølser i..) Karbonadedeig, tacokrydder, mais, nachos med ost, og strøost. Steke kjøttdeig, kokesuppe, ha i kjøttdeig og mais – og servere med nachos og ost på toppen. ALTSÅ ♥ Så godt. Og sååå himla enkelt. Noen snarveier må være lov å ta! Try it!

Nå venter dusj, ansiktsmaske, sengen og GOT! NATTA!

34 kommentarer

Siste innlegg