Back home.

Åh, jeg klarer ikke beskrive hvor deilig det var å komme hjem, det aller beste jeg vet, er å være hjemme. I sin egen sofa, med sin egen mat – sammen med sin helt egen kjæreste, hihi. Men når det skal sies, FOR noen utrolig gøye dager vi har hatt i Oslo, kommer til å savne de fire dagene jeg hadde sammen med Krisitna, Tone og Lise, for ikke å snakke om de andre BIK BOK jentene. Jeg sitter her med så mye motivasjon og giv etter å ha vært på møte de to siste dagene. Og med stive og støle magemuskler etter fire dager, med konstant latterkrampe..

Nå har jeg og Rolf Ivar sett Grey’s og spist taco, herlig kosekveld. I morgen begynner vi med den nye butikken!! ÅÅh, som jeg gleder meg! Vi får ufattelig med varer, jeg vet ikke engang hvor mye – og det skal være ferdig oppakket til mandags morgen. Da kommer det nemlig et BIK BOK team fra Oslo, som skal hjelpe oss med nyåpningen. Så frem til neste fredag, blir det veldig mye jobbing – fra morgen til kveld, i ett sett, gøy!
Nå skal vi se en film, så skal jeg krype opp i verdens beste seng og inni verdens beste armkrok, ah, love life. Her får dere noen bilder fra gårsdagen.
Outfit fra BIK BOK / Smykke H&M Trend / Sko desireclothing.
På Yayas, anbefales – nydelig mat.

Ha en herlig kveld.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg