For en stund siden laget min kjære Espen en avokado is som jeg synes så så sinnsykt god ut, så jeg sendte han en melding i går og spurte om den faktisk var så god som den så ut.. Noe den var, hehe.. Så da kastet jeg meg i rundt og laget en selv også. Espen sin oppskrift finner dere her, det er fra “Ned-i-vekt” menyen hans ♥
Jeg gjorde en liten vri, og laget den litt annerledes enn Espen sin. Med banan, mandler og sjokolade. Her kan man jo velge hvilken type is man vil ha. Med avokado og spinat, eller avokado, banan, sjokolade og mandler.
Du trenger :
1,5 moden avokado
1 boks kokosmelk
Sukrin melis
1/2 banan
To never hakkede mandler
50 gram 70 % sjokolade
Ha avokado, banan og kokosmelk i blender, vend inn sukrin melis etterpå og smak til. Når du har fått den søte smaken du ønsker, vend inn mandler og sjokolade og spar litt mandler som du kan ha som pynt på toppen. Ha dette i en isform/isboks, og la det stå i fryseren i 4 timer. Spises rett etterpå ♥ Jeg glemte av den (selvfølgelig) og tok den ut etter typ… 10 timer, haha, så det tok en hel natt å tine den. Ikke å anbefale med andre ord. 4 timer, og spis ♥
Steg 1 – forberedelser
Steg 2 – in the making
Steg 3 – frys og spis ♥
Håper du liker den! Og takk til Espen for oppskrift ♥
Forslag til noe man kan erstatte kokosmelken med? Allergisk mot kokos
Kanskje mandelmelk som Mari her bruker? 🙂 <3 Try it!
Elsker is med banan og avocado! Jeg bruker bare å skjære opp biter av begge og fryse, også blande med mandelmelk, søtning i blenderen! Også ha kokosmasse og kakaonibs oppå da trenger man ikke å stresse med å spise etter så mange timer, men lager når man har lyst på!
PST . .. . Litt vaniljeessens tar vekk noe av den isete smaken av sukrin, evt. bruk fibersirup