Anbefaling : Swiss lashes + Swiss Brows

Annonse Jeg får mange spørsmål om serumet jeg brukte for en stund tilbake, og tenkte jeg skulle lage en liten oppsummering for dere. Det florerer jo av serum der ute som gjør vippene lengre, og som gjør at øyenbrynene vokser. Nå har jo jeg personlig gått for en mer permanent løsning på brynene, og i tillegg har jeg extensionsvipper- likevel er dette produkter som jeg kan anbefale på det varmeste pga tidligere erfaringer. Jeg har jo hatt et samarbeid med Swiss Clinic over lengre tid nå, det begynner faktisk å bli snart 2 år. Dette er et seriøst firma, med produkter som jeg tror på. Ellers hadde jeg aldri fortsatt samarbeidet. Ifjor brukte jeg både swiss lashes, og swiss brows, husker dere det? Jeg lagde ihvertfall en sak om swiss lashes på side2, og den kan dere lese her om dere vil.

Det er ikke alle som vil ta permanent makeup på brynene, og det er heller ikke alle som tør å ta vipper fordi de er redde for å miste sine egne. Derfor vil jeg absolutt anbefale disse produktene om du ønsker bryn som vokser ut, og vipper som blir lengre og fyldigere. For ja, det fungerer faktisk! Et eksempel : I sommer da jeg var på ferie, begynte extensionsvippene å falle av, se sjuskete ut. Jeg var på Geilo og det var lenge til jeg kunne dra til Oslo for å fjerne de / sette på nye. Jeg ble litt utålmodig og begynte å … Dra de av. (Ikke gjør det) Det endte jo opp med at jeg mistet mange av mine egne, i tillegg til dette- hadde jeg hatt extensionsvipper veldig lenge, og mine egne var ganske slitte og korte. Jeg så ut som en “snauskalla fugl” som jeg pleier å si til folk, og det føles IKKE bra. Heldigvis hadde jeg med med vippeserumet fra Swiss, så jeg fikk begynt å bruke det med én gang. På 1-2 uker, kunne jeg se synlig forskjell- og etter 5-6 uker var de blitt sin naturlige lengre + enda litt til.  Om Swiss Lashes : ♥ Påføres langs roten av øyevippene 1-2 ganger om dagen. Et tips for og ikke glemme av det. Sett serumet sammen med tannbørsten, så bruker du det morgen og kveld.
♥ Synlige resultater etter 3-6 uker.
♥ 3 ml swiss lashes skal vare opptil 4-5 mnd.
♥ Naturlige ingredienser
♥ Ikke testet på dyr
♥ Garantert resultater

Jeg har også testet Swiss Brows, ogå god for. Brynene vokser ut ganske effektivt. Forskning viser at 3 av 4 har underernærte øyenbryn, og Swiss Brows bidrar til å stimulere veksten.  Om Swiss Brows :

♥ Påfører langs øyenbrynlinjen 1-2 ganger om dagen.
♥ Synlige resultatet etter 1-4 uker.
♥ 5 ml swiss brows skal vare opptil 2 måneder.
♥ Naturlige ingredienser
♥ Ikke testet på dyr
♥ Garantert resultater 

♥ Jeg har fått lov å gi et tilbud til dere fra Swiss. Om dere kjøper en Swiss Lashes, får dere en Swiss Brows på kjøpet. Og dette får dere for 995,- Denne pakken koster ordinært 2890,- (på kampanje nå til 1295,-) dere får ytterligere 300,- i rabatt, så det er en ganske god deal. Bruk koden : 995vipperbryn for å få rabatten. Fin julegave til seg selv, evt en til seg selv og så kan man gi bort den andre om man ikke trenger begge selv. Tilbudet får dere kjøpt her.  Nå er vi straks klare til å kjøre hjemover til jul, og 8 timer i bilen venter oss. Roadtrip er liksom vår greie sammen, så gleder oss masse! Bilen kommer til å bli stappfull, mildt sagt- er så mye greier som skal inni.. Håper bare vi faktisk får med oss alt! Pepperkaker, kjeks, mat og drikke er pakket og vi er klare for JULEFERIE ♥ Vi skrives fra bilen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg