Alejandro Fuentes & Lene Orvik – Encore

Lucky lucky me! En liten hemmelighet som jeg endelig kan få dele med dere ♥ Forrige uke ble jeg spurt om jeg ville synge en akustisk låt av (min favorittlåt) ENCORE sammen med selveste stjerna Alejandro. Wæææ!! Sa jeg da – KLART DET! Er så takknemlig for en sånn fantastisk mulighet! Den måtte jeg bare gripe.

På tirsdag var jeg i studioet til MER Managment sammen med Alejandro, gitaristen hans, produsent, Gunnar Greve og kameramann Espen fra UB. Superspennende, og nerver i høyspenn. Jeg har jo aldri gjort noe sånt før!

Tenk at jeg har fått lov til å “blande” meg inn i denne fine låten til Alejandro, hehe – at han turte! Neida.. Det gikk faktisk veldig bra, jeg øvde hele dagen i forkant og vi nailet den ganske raskt sammen! Alejandro er utrolig lett å jobbe med, så det var ingen stress. Var litt skjelven i stemmen underveis, og tenkte for mye mens jeg sang så vi måtte ta 4 takes før den satt. Men hei, det er ikke ille for en nybegynner? Håper dere liker resultatet!!

HERE GOES!! Spre den gjerne videre, da blir vi SÅ glad!! Klikk på 1080p for den beste oppløsningen.

Og en ting til – dere må komme på konserten på Aker Brygge ikveld, Alejandro skal jo fremføre denne fantastiske låten for dere blant annet. Jeg skal også dit, og vil gjerne hilse på! KOM KOM!!! Meld dere på her, og ta med en venn eller 10! SEES!

61 kommentarer

Siste innlegg